Minigimgeliyor cemre27 ben 23. Haftadayım ara ara oluyor batmalar. Doktorum normal dedi çok su iç fazla ayakta kalma artmasın dedi.
Chan cemre27 Sık olan birşey değilde başlardaki gibi rahim genişliyor olabilir. Ben alt bölgemde, kalçalarıma kadar giden kısmın kemikleri ağrıyor, sızlıyor dediğimde vücut kemikleri doğuma hazırlıyor demişti doktor. 🤷🏼♀️
MomBse cemre27 bende 28im bu ara kasık ve özellikle bel ağrım çok oluyor belimin ağrısından oturunca uzanınca zor kalkıyorum
Minigimgeliyor cemre27 evet azıcık iş yapsam ya da uzun süre rahatsız bi yerde otursam ağrıyo belim. Süpürgr yapamıyorum artık mesela. Normalde de belimde sıkıntı vardı zaten hamilelikte iyice hassaslaştı.
GmzCml cemre27 benim de çok ağrım oluyordu doktoruma gittim söyledim kasık ve bel ağrılarımın olduğunu bana magnezyum ülacı verdi magvital 365 şaşe diye gece yatmadan önce içiyorum beni çok rahatlatıyor 🙂 doktoruna söyle canım magnezyum eksikliği de ağrılara neden oluyormuş 🙂
Ozcndln cemre27 canim bendede bu aralar oluyo hatta bazen adet sancisi gibi geliyo geri gidiyo saglik ocaginda hemsireye zordugumda yalanci sanci olabilir demisti 🤦♀️korkutmak istemem ama bende cok korkmustum bu arada 29+5 iz biz
Kubrarecep 25+4 benimde kasıklarım çok ağrıyor benim Bebiş ters şuan doktor biraz ona bağlı dedi ama sormayın belimde fıtık var zaten ağırlaştıkça zorlanıyorum işimi zar zor yapıyorum