sacmalamakizim Kızım 2021 Ağustos doğumlu, 21 aylık sendrom yaşıyoruz galiba, geç uyuyup erken kalkıp ağlamalar, istediği olmayınca hircinlasip ağlamalar, yemek yememeler sizde durumlar nasıl 😂🥲
usenmedimyaptimbirvelet sacmalamakizim benimkide 2.5 aylık sendromu galiba hshahshd hiç uyumamalar mızmızlanmalar ilgisiz kalınca ağlamalar yaa ne sandın tek sizde mi var sendrom bizde de var 🤓🤓
Deletedmom_106 sacmalamakizim kızımda haziran 22 doğumlu 2021. Gece 12 de uyudu sabah 6 da uyandı.altını değiştirmeme asla izin vermiyo . Çorap veya dışarı çıkacaksak üstünü değiştirmeme izin vermiyo. Beğenmediği daha önce görmediği kıyafetleri asla giymiyo
Agg0207 sacmalamakizim kızımda o dönemi dolu dolu yaşadım kafasını duvarlara ve yerlere küt küt diye vurmalar aşırı inatlaşma ağlama krizleri saçma şeylere tutturmalar asla vazgecmiyordu inanki canımdan bezdirmisti çocuk gelişim uzmanına bile götürmüştuk çok şeyler çektim ama şimdi 4 buçuk yaşında çok akıllı ve sakin .o dönemde annenin çok sakin kalması gerekiyor gerçekten akıl sağlığı yitirmemek için 😀😀
2bebek1huni sacmalamakizim 23 aylık, herseyi ben yapayım diyor , sürekli bir yerlere tırmanıyor sabah 7 de kalkıyor ama akşam 12 de zor uyuyor
sedamasal06 Bazen ansızın git diye bağırıp kapıları kapatıyor yere yatıp ağlıyor. Sonra hiç bisey olmamış gibi gülerek geliyo. Birbirimizi öperken birden kızmaya basliyo bagiriyo cagiriyo. Piskolojim çok bozuldu 😭
sacmalamakizim sedamasal06 Haklısınız ama bugünler geçecek moralinizi bozmayın. Ne istediklerini bilmiyorlar şu an büyüme atagindalar. ❤️
sacmalamakizim usenmedimyaptimbirvelet Ne bitmez sendromlar yaaa yakında bende girecem artık nasıl bir şeymiş 😂
sacmalamakizim Deletedmom_106 Bizimki de öyle izin vermiyor ya hızlı hızlı değiştiriyorum ya da zorla oyaliyorum. 😢
sacmalamakizim Agg0207 Evet sakin olmak gerekiyormuş, zaten dönemsel şeyler bunlar napalim sabır edicez. 😂
GeriCekilmeKorunmaDegill sacmalamakizim dert postum olsunnn 🥴 5 nayıs 2021 dogumku biz 2yas sendromuna 3 ay önceden girdık 🥴🥴 göğsünü yere vuruyo kendını yere atıyoo .vurmalar iştahsızlık kendı uyku saatını kendını belirlemesi sürekli ilgi istegiii daha sayımmı 🤦🏻♀️
2bebek1huni sacmalamakizim 3 gibi zorla Bi dalıyor 1 saat uyuyor , bir iki ay önce 12.30 da yatardım 2.30 saat uyurdu