ilkimbebee Bence kendiniz yapabilirsiniz yani yakınınız eşiniz sizin için süsleyebilir.
Ben kendi doğumumda eşim dışında refakatçi ve ziyaretçi istememiştim. Doğum sonrası loş ışık istedim. Eşim ben ve oğlumuz bol bol sarıldık öpüşüp koklaştık. Sonrasındaki gelen gidenden önce bir aile detoxu oldu açıkçası bize. Odayı süslemedim. Ve olduğum ortamdan keyif aldım.
Tarzımız bu konuda uymayabilir ama diğer şeylerde özenmeyi seviyorum bu sadece doğuma özeldi.
Balon standları hatta direkt balon zinciri yapabilirsiniz. Balonların arasından led saçaklı ışıklar sarkıtıp önünde fotoğraf çekilebilirsiniz. Büyük bir oyuncak ayı koyabilirsiniz önüne. Baby yazılı kutu koyup içine balon koyabilirsiniz Küçük bir masaya ikramlıklarınızı şerbetinizi koyup masayı balonlara göre uygun bir konuma yerleştirebilirsiniz. Gayet şık olur. Bence kurabiye değil de gelen giden çok olacaksa çikolata buketi hediyeliklerinizi falan koyabilirsiniz. Gelen çünkü yemeğe gelmiyor gerçekten çikolata, şeker, marshmellow falan koyabilirsiniz yeterli olur