Sinem1925 4545-umm SGK dan bskiliyoru en son 715 TL vermiştik bizde hakan beye gidiyorum doktor değişikliği yapılmak istenirse önereceğim kişi kesinlikle
ezgiiiiiy Ben medicana da sigortamla bakiliyorum ve nasipse dogum yapicam. Siz hangi asamada iptal aldiniz? Bende hic olmadi hala da
4545-umm ezgiiiiiy Bız sompo sıgorta ile devam edıyoruz ama bugün kontrolumuz vardı doktor ile olan anlasmanın bitmiş oldugunu söyledıler bıze doktorumuz Mustafa Melih erkan
Gumus25 4545-umm sigorta sirketinin hastaneyle anlaşması bitmiş olabilirmi? Her doktor için ayrı anlaşma mi oluyor🤔
ezgiiiiiy 4545-umm benimde doktorum kendisi. Bizim anadolu sigorta. Ama hastane ve sigorta sirketi anlasmasi bitmis olabilir bence ona baktirmaniz daha dogru🙏🏻
Curlymom25 4545-umm bende bugün kontrole gittim benim doktorum da mustafa Melih Erkan Anadolu sigortayla devam ediyorum sprun yok şimdilik
4545-umm Gumus25 bizde tam anlıyamadık sıgorta şirketini aradık doktor degısıklıgı yapabılırsınız dedıler
Gumus25 4545-umm bence hastaneyle anlaşma bitmiştir. Anlaşmalı olan başka bir yere gitmeniz gerekecek 😏 bende anadolu sigortadan yararlanıyorum en korktuğum şeylerden biri son dakika böyle bir şeyle karşılaşmak
Curlymom25 4545-umm bende Anadolu sigorta ile medicana hastasıyım 2 3 ay önce kontrole gittim çoğu firmayla anlaşma bitmiş büyük bir karmaşa vardı çoğu insan mağdur oldu bir kaç firmayla kalmış anlaşması öyle dediler
4545-umm Gumus25 Doktorla bıtırmısler. Hastane içinde farklı bır doktora geçiş yapılabiliyormuş ama son anda olması kötü oldu 😔
yasolinko 4545-umm elden fatura ile işleme alabilirler belki. anlaşma biten doktora muayene olur parasını kendiniz ödersinşz faturayıda sigortaya iletirsiniz. Bende sağlık sigortası şirketinde çalışıyorum bu şekilde yapıyoruz bizde💕✨
4545-umm Gumus25 Evet cok üzgünüz gercekten 29 haftadaydık bakalım bu süreçten sonrası nasıl ilerliyecek
Gumus25 4545-umm doğuma 2 ay kala iyi olmamış ama her şerde bir hayır vardır inşallah daha iyi olur sizin için 😊
4545-umm Gumus25 çok tesekkür ederiz bakalım aynı durumu yasıyanlar vardı inşallah görürler ne durum izliyecekler fikir olur
gizcansen Sigortalı olunca muayene ücreti vermiyor musunuz acaba? Muayene ücreti ne kadar biliyor musunuz ve doğum ücretini
Gumus25 gizcansen evet muayene ücreti vermiyorum sadece 15 TL sgk katılım payı veriyorum. Muayene 700 tlydi galiba ama değişti mi sonra bilmiyorum
4545-umm yasolinko ama böyle bısey yapmaları normalmı acaba sonucta son aylar artık bı sıgorta yapılmıstı cunku son anda da doktor degısıklıgı korkutuyor çünkü