mandalina-12 28 mayısta kan vermiştim. Negatifti hala adet olmadım 7 gün geçti. Sol kasığımda hafif ağrı var. Birde beyaz akıntım geldi. Acaba gebe miyim? Test yapmak istemiyorum biraz daha bekleyeyim mi?
mandalina-12 Minnakkurabiyeveannesi27 bir önceki gebeliğimde baya zaman geçmişti hiç belirtide yoktu. Stresten uzamıştır dedim sonra test yaptım pozitif beta değerimde yüksek çıkmıştı baya öğrendikten sonra göğüslerimde hassasiyet olmuştu. Öğrendiğimde 5 haftalık gebe imişim. Sadece uyku olmuştu bende . Kasık ağrısı ya da koku hassasiyeti olmamıştı. Her gebelik kendine özeldir diye düşünüyorum. Acaba mı dedim?
Minnakkurabiyeveannesi27 mandalina-12 valla olabilir canım benim de bu gebeligimde hiç belirti olmadı mesela ne göğüs hassasiyeti ne başka bir durum sadece adet gecikmesi ile öğrendim 2 gün gecikmisti net çift çizgi çıkmıştı 🥰
ciceklianne Ben hep düzensiz oluyordum. Zaten bebek dusunmuyorduk öncesinde hep doğum lontrol hapi kullanıyordum. Depremden sonra eve giremeyince yarim kaldi, öylece bırakmış oldum 😊 hatta son adet tarihim 8 şubat. Deprem sonrası hemen
Deletedmom_103 rojdaa_5634 22si yumurtlama gördüm 24ünde testte çok silik görmüştüm ondan kan vermiştim ama negatifti. Bilmiyorum doktor geç döllenme vs demedi sata göre orantılı gidiyor haftamız
Rabiatekinn Meraba ben 4 defa test yaptım silik silik çıktı 3 ünde 4 . De biraz daha belirginde adetimden4 gün geçmişti ama dün az az kanama gelmeye başladı hafif pıhtılı az az sürüypr bugünde sizce yerleşme kanamasımı