YuvarlanamayanPaanda Sinemtepe5802 Hatice durmuş Yelda hanım mehmet ak şehir hastanesinde özel istersen hüma dinçer sümer
Birbahargunu Sinemtepe5802 nar klinikte Özge İdeme gidiyorum Humada Cahit Gözüakça da çok iyi bir doktor
buketdemirrr bitterciko Ben büyük bir doktor arayışındayım şehir hastanesinde. Takipli hastasımıydın bertan beyin canım
Sinemtepe5802 Birbahargunu memnun musunuz peki doktorunuzdan ben İstanbul’dayım ailem orda olduğu için doğuma oraya gelmeyi düşünüyorum ilk gebelik olduğu için tedirginim biraz o yüzden özelde iyi bir doktor bulmam lazım 🥺💕
Birbahargunu Sinemtepe5802 Özge hanım mükemmel bir doktor ben riskli gebeyim çok özenle takip ediyor. Cahit beye ilk düşük yaptığım gebeligimde gitmiştim onu da çok severdim hem doktorluğu hem insanlığı çok iyi ayakta karşılar hastasını. Özge hanım 750 lira muayenesi ama daha uygun fiyatlı iyi doktor isterseniz Cahit beyi görün mutlaka karar sizin 🥰
Birbahargunu Sinemtepe5802 Özge idem Karadağ acıbadem hastanesinde ama nar klinikte de hasta bakıyor siz doğum için gidecekseniz o işlemleri acıbademde yapıyor
Hhilall Sinemtepe5802 seninle aynı durumdayız . İlk doğum için Tekirdağ’dan kayserıye gittim. Burda gittiğim çok iyi bir doktor bana hüma hastanesi Ersad batmaz ı önermişti . Çok memnundum.
Merveckr_7 Az önce Cahit beyin yanından geliyorum o kadar iyi biri ki, her şeyi anlatıyor ilgileniyor. Alanında da çok çok iyi birisi bende öneri ile gitmiştim.