Minik-anne06 Zmrt2208 yaaa ne güzel artık bebişler doğduğunda ikisinin resmini birleştirip paylaşırız ikiz gibi olurlar tabi sizde isterseniz 😁😁
Sebiyelda Dnznsa ben de lcwnin uygulamasindan iki ürün almıştım 0-1 aylık çok çok küçüktü gidip mağazadan bunu almıştım ilk bunu giydircem inşallah biraz büyük ama olsun sağlıkla giydirelim bebislerimize
masall123 Senaykork ilk attığınız 3 lü set olan hastane çıkışını nereden yaptırdınız bende böyle istiyorum garaj güvenilir bı sayfa bulamadım 🤗
eylulmihrasmom Meyra32 %100 pamuk evet güzel. amin insallah🥹🥲🤲🏻 miniropadan aldım internet sitesi ve instagram sayfaları var
Bebekanne__ mustafatma43 mustafatma43 nerden yaptırdınız acaba çok.guzelmis sağlıkla giysin inşallah 🥰🥰
Varligibirdertyokluguyara İnstagramda hangi sayfalardan alıyorsunuz bebek kuyafeti filan. Alışveriş yaptığınız güvenilir sayfa öneriniz var mı
yagmurveyerdeniz Anneyimbennanne biri butikbebecik diye bir yerde yapılmış hediye geldi. mavili olanı da ben astralbebek diye bir yerden 460’a yaptırdım sanırım fiyatı net hatırlamıyorum ama bu civarda bir şeydi
Minik-anne06 Zgokkaya çok güzel penye tek tek parçalara Baktım hiç birine hasar yoktu paket baya güzeldi.Elime ulaştığında bir zarar görmemiş tavsiye ediyorum.Banada tavsiye edildi.🥰🥰O kadar güzel seyler var ki www.enucuzbebekmarket.com