Anneyimbennanne 1mucize Şuu kızların tulumları da kendileri gbi çok güzel oluyor 🥰 Sağlıkla giysinler
1mucize Anneyimbennanne Amin inşallah ❤️bende kızların kıyafetlerine hastayım. Erkeklerin kıyafetleri hep aynı gibi geliyor gözüme 🫠 sağlıklı olsunlarda inşallah🌸🤲🏻
Anneyimbennanne Nurkcy Ortak renkli hastane çıkışları favorim zaten benimde. Ama baya uçmuşlar . Gerçi şimdi ne ucuz mi 😑 sağlıkla giysin minnosn
Nurkcy Anneyimbennanne Evet vallahi bende çok araştırdım hep uygun olsun dedim ama bulamadım hem kaliteli hem uygun fiyatlı..
Anneyimbennanne Senaykork Muslin kumaş favorim bende temmuzda doğum yapcam . O yzden o şekilde almayı dusunuyrm 🥰
Mine16 Anneyimbennanne ben betusun_hediyelikleri_bebaby sayfasından yaptırdım henüz gelmedi bu yüzden görsel atamıyorum ama modelleri çok çok güzel Baddaniye tulum şapka eldiven 700 tl
mislinabulut İlk defa resim yüklüyorum oldumu bilmiyorum ama 😁 Bizde sipariş verdik henüz gelmedi Mislina yazacak 😍
Gulcin75 Anneyimbennanne Trendyol yzc home size dair… diye bi satıcı var ben ordan aldım çok güzeller 🥰 resim atmayı beceremedim uğraşmakta istemedim 😤😂