Khena Bir fikirde ben vereyim anneler. Doğuma yakın alın bence benim 2. Bebeğim 4,5 kilo doğmuştu. O kıyafetlere zor girdi. Kafasına şapka olmadı. 3-6 ay takımınızda olsun hazırda. Tombalak bebekler için
tubimom Anneyimbennanne fotoğraf atmayı beceremiyorum ama üç dört takım beşli takım aldım tulum aldım ayaklı erkek benimki supermanli bir takımı var hastaneye onu mu götürsem 😀
busrabrbr Aylinslmci esilaaksesuar diye bi sayfadan yaptırdım bugün geldiler hatta. Battaniye , yastık , tulum , şapka , eldiven 880 tl :/ tek tek fiyat veriyorlar. İşte fırfırsız olursa mesela daha az fiyat falan da oluyordu . Ben çok beğendim 🥰
Mine16 Cerennn_ Merhaba canım Tulum şapka eldiven baddaniye 700 tl verdim. Çok ilgili Betül hanım sipariş sırası var ve tam söylediği tarihte benimle iletişime geçti yazı stili seçtik ürünler bitince foto attı onayladım ve öyle kargoya verdi. Ürün kumaşı çok güzel ve çok güzel kokuyordu ben çok memnun kaldım. Sayfasının modelleri de çok iyi zaten. Ama erken sipariş ver. Çok pahalı dersen de astralbaby sayfası var orası da güzel fiyatları da uygun ordan da çarşaf yastık aldım güzel geldi ama yine 15 20 gün sürüyor o yüzden bu tarz şeyleri son zamana bırakma derim.
Emineaksoy Minimalannesiii bende gökkuşağı tasarımdan hastane çıkışı overmek istiyorum nasıl geldi kalitelimi