masall123 Senaykork evet onu diyorum o sayfayı gördüm ama güvenemedim açıkçası nasıl kumaşı dokusu kaç günde teslim edildi
Senaykork masall123 2 hafta içinde teslim edildi ondende ücretini gönderdim dokusu güzel 2 defa yikamama rağmen solmadi baskısı ,hatta bı arkadasimda ordan kalın dantellisini aldı oda çok begendi
sedanur__keklik Senaykork çok teşekkür ederim güle güle giysin kızınız inşallah bende ordan yaptırıyim madem🙂
Bsr57 Anneyimbennanne Ben haftasonu ebebekten aldım yüzde 30 indirim vardı 10 lu hastane çıkışı 2 tane de 5 li hastane çıkışı bi de 6 li ağız mendili hepsi 480 tl ye geldi valla çok iyi fiyata aldığımı düşünüyorum
defneveannesii_ OsmanEge_12 Amin inşallah çok teşekkür ederiz🥰 Kırmızı olanları Instagramdan ilkim_bebe sayfasından bulabilirsiniz, leoparlı olanı da babymall’dan aldım🌸🫶🏻
reisMom Anneyimbennanne Şimdi bir sorum olacak resim de atacağım benim hastane cıkışının icinde Sıfır kıl ve uzun kol cıtcıtlı zıbınlar var ve beyaz uzun kol atletimsi iclik gibi birşey var ebeye verirken bunu nasıl vericem hepsini bir verirsem fazla parca var bir bakın da yorum yapın istedim
Cgdm07 reisMom yeni doğan zıbın (ince atlet gibi dediğiniz önden bağlamalı ) Üst Alt Eldiven Şapka Bez Ve örtüsü veriliyor doğuma girerken
Cgdm07 Anneyimbennanne özel bisiy almadım civilden dümdüz beyaz bı takım aldım şapka alt ve üst var içerisinde diğerleri çok pahalı ve bence yeni doğan bı bebeğe taşlı boncuklu abartılı şeyler giydirilmemeli tabi herkesin zevki farklı
Lymls Kuboss91 merhaba yukarıda yorumlarda yazdıysanız da göremedim. Nereden aldınız öğrenmem mümkün mü acaba 🥰