Tugces 6+4 günlük hamileyim 1 haftadır hergun geçer diye beklediğim mide bulantım gün gectikce çoğalıyor sasırdım kaldım napicagimi bilmiyorum
FtMs Tugces seni üzmek istemem ama inşallah kısa süreli olur benim 4 ay olana kadar geçmedi hiç bir ilaç yiyecekte fayda etmedi malesef 😔
Portakalcicegiii Benimde 5.5 haftada başladı 12 teyim hala geçtiği yok dr banada zofer verdi ama çok mecbur kalmadıkça içme dedi ben bebeğime etkisi olur diye içmedim yatak döşek hep yattım bence sende ilaç kullanma çok kötü olursan dr git serum felan taksınlar 3 Aydan sonra bulantılar azalıyor zaten
Tazeaennee Benimde aynı canım 10 haftalık hamileyim her gün her gece her sbah bulantı kusmam var metpamit yazdı bana doktorum biraz olsun dindiriyo malesef ilaçlarda bi çözüm olmuyo 😔 İnşallah en kısa zamanda geçer
Aysesare Tugces korkutmak istemem ama 12.haftaya kadar sürüyor maalesef 🙏🙏🙏 ama geçiyor sabredin ☺️ Tuzlu salatalık, tuzlu leblebi sabah tuzlu çubuk kraker bunları deneyebilirsiniz emedur verdi doktor onu da kusuyordum ilaçlar pek fayda etmiyor
Emell Tugces canim mide bulantisina sadece kusmak iyi gelir. Midedeki asitten kurtulmam şart.gunde 7 kere kustugumu hatırlıyorum o dönemde. Ac karna su iç kus, üstüne hemen biseyler ye çünkü mide boş kaldıkça asit üretiyor.bi de sık sık biseyler atistir
ikizlerimveannesi Tugces daha çok başındasın geçmez canım😔 onzyd diye bir ilaç verdi doktorum o biraz iyi geldi ve sürekli serum takıldı içine bulantı ilaçları ve vitamin koydurdu doktorum buna rağmen sürekli kustum ve yattım 15.haftaya kdr böyle idare ettim sonra rahatladım şimdi 30 haftalık olduk hala tamamen geçmedi bulantı ve kusmalar🙈
Zeynpatak Kizlar benim 12. Haftadan sonra bulantilarim artti ve kusmam basladi baslarda sadece öğüruyodum .12. Haftadan snra baslayan oldu mu 13. Haftadayim her gun kusuyorm
ikizlerimveannesi Zeynpatak Demir vitamin falan da kusma yaptı bende belki onlardandır ya da bazen atağa geçiyor 3-5 gün bulantı kusmalar
Pamugumgeliyor Tugces valla ilaclar bana fayda etmedi. Greyfurtun kabugunu soyduktan sonra bide iç kismindaki zarıda soydum icini yedim bulantimi o bastirdi
eycan Bende kotuydum 3 4 aylikken mide bulantisi ve bas agrisi filen hep limon yedim tuzlayarak sabah aksam o beni rahatlatiyordu baya belki sizede iyi gelir
Melissssa Canım benim 4 buçuk aya kadar devam etti hatta çok şiddetliydi kusmaktan yüzüm kan topladı kaç defa ama bir kere bile ilaç içmedim hiçbir yiyecek geçirmedi bulantıyı şimdi çok şükür atlattım yalnız çok kötü oldum mu yeşil limonu tuzlayıp yerdim az da olsa iyi gelirdi
LiyaDuygu Tugces canım tuzlu leblebi ve tuzlu çubuk fayda eder. Bas ucuna kavanozla koy onları. Yataktan çıkmadan mutlaka ye. Gün içinde de kendine nane limon kaynat onu iç
Elifkomar Tugces tarcın tarcınlı sakız var birde limon miğdeyi bastırıyor ben cok kötüydüm beni bunlar toparladı
Bzkrt1 Annemin doktor arkadaşı gebeliklerinde bulantısı olunca havuç yermiş hep. Dene istersen. Benim bulantım olmadı hiç henüz olursa onu deneyeceğim
Hg050616 Gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama ben 7 haftamdan beri su anıma kadar sürekli kusuyorum Suan 28 haftalığım Umarım sizin ki geçer üç dört aydan sonda ama sizi çok çok iyi anlıyorum perişan oldum artık ağlıyorum sinirimden niye öbür hamileler gibi canımın istediği bir şeyi yiyemiyorum diye ağzımda sürekli iğrenç bi tat 😔😔 Ya sabır geçer bunlarda inşallahh