Adapte34 Kızlar var mı böyle genelde 16. Haftadan sonra değişmez diyolar ama var bu haftalarda kız diyip sonradan erkek çıkan ??
esraEb Adapte34 eşimin kuzeni 8. Aya kadar erkek dendi 8. Ay kız olduğu anlaşılmış 🙄 çok nadiren de olsa olabiliyor değişimler. Tecrübeli doktor olması önemli ve cihaz kalitesi.
Happy_mummy Adapte34 evet bana doktor 13 haftalıkken %80 kız değişmez demişti 16 haftalıkken erkek olduğunu öğrendik
Sudenaz0105 Adapte34 benimde 5 ayıma kadar erkek dediler sonra dört beş doktor gezdim hepsi kız dedi inanması zor oldu😃 ikinci kızımda da kız dendi baştan doğuma iki hafta kala eminmiyiz kız olduğuna kız mı demiştik net dedi bi şüphelendirdi ama kız😃♥️
Adapte34 esraEb 😳😳😳 doktor cihazımda bi karartı var net göremiyorum kıza benzettim dedi bende asla öyle hissetmiyorum emin olamıyorum ya
esraEb Adapte34 rüyada ne görüyorsunuz 😄bana doktorum öyle demişti. Rüyanda ne gördün boş ver benim ne söylediğimi dedi 😄siz ne hissediyorsunuz belirtileriniz nasıl falan
Mhmt1234 Adapte34 bugün gittim özele 12+1 oldum banada üsten göremiyorum allttan bakicam dedi düşük riski var dedi yüzde 80 kız dedi ama ben erkek hissediyorum hemde cok
Adapte34 esraEb valla pipili gördüm 😂 ilk rüyam da bir tane mavi tulum giydirilmiş bebeğe mama sandalyesinde yemek veriyodum geçende çürük çıplak bi bebeği vermişlerdi bana al giydir diyolardı bende çocuğun çükünü herkes gördü ayıp ya diyip giydiriyordum 😂
esraEb Adapte34 bunlar sahiden olan şeyler. Ben de inanmazdım ama ben de çok kez erkek bebek gördüm, aynı şekilde dizin gibi mavi kundaklar gördüm ve bebeğim erkek inşallah 🙏
Adapte34 esraEb Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 doktorum yüzde şu kadsr bu kadar kız demedi hiç net göremiyorum kıza benzettim dedi geçti
esraEb Adapte34 bana da 14 de kız gibi dedi bi doktor 16 da erkek 18 de erkek detaylıda erkek dendi. İnşallah değişmez çok alıştım çünkü. İsmiyle seviyorum artık bebeğimi 🙏
Mhmt1234 Adapte34 tm farklı bir yere attım aslında mutlu resim konu diye ama sizi nasıl etiketli en oraya
elifaydinn 16+5 de , erkek olsa çok bariz belli olurdu boş olduğu için kız diyebilirim dedi . 20+5 de detaylı ultrasonum var onda da söylesinler ona göre alışveriş yapacağım daha birşey almadık 🥰🌸