Denizegeabioluyor semaa_ instagramdan aklimatasarima yaptirdim cok memnun kaldim kapida odemeside var 🥰
Sd14 Bende bu sayfada yaptırdım çok beğendim.burdan biri atmıştı sorduklarında sayfayı ordan görüp yaptırmıştım
ElaytA Zeynep-213 ben aldim hatta yeni bi takım daha aldim gayet güzeldi ürünler ve güvenilir kapıda ödeme ole alıyorsunuz hem de.
Zeynep-213 ElaytA teşekkür ederim canım ben çok tereddüt etmiştim rahatladim şimdi daha kargom gelmedi gelirse inşallah bende memnun kalirim
Em123 semaa_ kapı süsü, takı yastıığı, hediyelik anahtarlık ve çikolatayı instagramda en.giftt sayfasına yaptırdım çok güzel kombin yaptılar, çok uyumlu oldu. çokta memnun kaldım fiyatlarıda uygundu en önemlisi malzeme çok kaliteliydi tavsiye ederim
Mine3 semaa_ ben bebesoill diye bi instgram sayfasından hastane çıkışını yaptırdım.çok kaliteli ve çok güzel geldi. 11 parça. Nazdizayn diye bi sayfadan da kapı süsü çikolatası vs yaptırıyorum. Bizzat yaptıran bi tanıdığım önerdi çok kaliteli ve özenli yapıyorlarmış. Sayfalarına girip bakabilirsiniz🤗sağlıkla gelsin bebişiniz
higirl Sayin_m0m güzel bence sade çok abartılı birşey istemiyordum açıkçası ben beğendim foto ekleyeyim bakın
mnli semaa_ minikonsept instagram sayfasına hastahane çıkışlarını ve takı yastığını yaptırdım kapı süsünü de trendyolda alp ticaret satıcısına hepsi elime ulaştı güzeller