Simgeoncuozer Kaçıncı haftada şişmeye başladınız kızlar? Ayakkabılar yüzükler ne zaman sıkmaya başladı. Su icmekten başka onerisi olan varmi?
Benay Simgeoncuozer 31 haftadayım hala ödemim olmadı ekstra bişey de yapmadım ama tuzu da öküz gibi yiyorum ama
Ezgitpc Simgeoncuozer tamamen bünyeyle alakalı canım birde tansiyona çok dikkat etmek lazım benim bir arkadaşım 63 kiloyla hamile kaldı 35. Haftada 105 kiloyla Doğum yaptı düşün bide erken doğum oldu hep ödemdi o kilolar tansiyondan oldu kız
kubranurozdere Beyaz ekmek yeme canım onun dışında yemekle aldigin tuz yeter ekstra tuz katma salatana falan bi de yürüyüş önermişti diyetisyenim 🤗Maden suyunda da gizli tuz var dedi içiyorsan eğer azaltmani öneririm Simgeoncuozer
Ezgitpc Simgeoncuozer tansiyon işinden çok anlamıyorum canım ama onun yüksekti hep dikkatli ol sen genede allah yardımcımız olsun valla canım bende 27. Haftadayım ama daha çok şükür bi ödem şişme Yok yüzüğüm büyüktü hala büyük geliyor gram şişme Yok 😂😂
Kelebek1 Simgeoncuozer 33. Haftada başladı ödem eller ve ayaklar şiş 😏 yüzüğümde hala parmağımda çıkaramıyorum da