gzl_2320 Sila66 hastane için kendime 2 takım koydum bende. Emzirme yastığı koymadım bebek havlusu da koymadım. Ben ebeye verileceklerin içine penye battaniye koydum, ekstra çantama nohut baytaniye de koydum. Zıbın 3 tane yedek koydum. Kendime tarak koydum bebek için mi sordun analamdım ama bebek için koymadım😅 eldiven 3 tane var çorap da 3 tane var
Ezgiliiii Sila66 ağız mendili ya da omuz örtüsü koyun mutlaka , benim bebeğim saçlı doğmuştu o yüzden tarak lazım olmuştu bana . Sağlıkla doğurun benimde 25 Mayıs da doğumum ❤️
cihaninannesi Sila66 kuzum sağlıkla kucağına al inşallah. Bebek havlusu belki bir nebze olabilir kaç gün kalacağın belli olmaz yıkanır bebek lazım olur ama bence emzirme yastığı ve tarağı boşuna yük yapma. Ama saçın çok dolaşan biriysen belki taramak amaçlı belki koyabilirsin 🤦 Ben bebişe hemşireye verilmek üzere 1 takım hastane çıkışı 1 adet zıbın 1 adet çorap 1 bez 1 müslin battaniye koydum Çantama ise 2 yedek hastane çıkışı , 10 bez, 1 nohut battaniye, 1 peluş battaniye koydum
Sila66 cihaninannesi gmzhrn CmreKsidar ilkimbebee toffeenut toffeenut 1anne2bebek__ cahillesohbetikestim hepıınıze ne kadar tesekkur etsem az🤍🫶🏻🥹🤗
ensensr23 Sila66 ben biberon koymayı düşünmüyorum.emzik kullanırım alırsa bebişim. Kullanmayı düşünüyorsan ekle sen.
usenmedimyaptimbirvelet Sila66 tamam aşko sezaryen oluncada kanaman gelecek ya mecbur takarlar ama senin poponu kaldırırlar mı bilmem artık ckmdjchd
Sinemserif Merhaba canım ben bebeğe isimli tulumu dahil toplam 5 takım koydum hepsine birer tane mendil de koydum fazla fazla olsun diye 3 tane de çorap koydum zaten hastane çıkışlarımın zıbınları çoraplı ama ne olur ne olmaz belki üşür diye. Bebek havlusu koymadımm ama kendim için bir el havlusu koydumm. İki adet ince battaniye birisi isimli koydum bir tane kalın koydum. Kendime de 3 takım pijama koydum çorap ve çamaşırlarıyla birlikte🙏 Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🐣
Yazmelegi_ Sila66 ay çok bilgim yok ama Aklıma geleni yazayım Biberon Emzik Bebek bezi Islak mendil Kendin için de mutlaka yelek hırka tarzı şeyler al Sıcak su torbası alırsan iyi olurmuş başka başka aklima bisey gelmedi
Edaaa1 Peki kızlar göğüs kalkanı, gümüş kapak, göğüs pedi, göğüs kremi, emzirme sütyeni, göğüs pompası bunlar ilk etapta gerçekten gerekli mi hastane çantasına konmalı mı
Papatyaaaaaa Edaaa1 ben gümüş kapakla, kremi aldım sadece. Eğer çok gerekirse söylerim getirirler herhalde.
toffeenut Edaaa1 göğüs pedi incecik bir şey zaten koyun gitsin ama gümüş kapak yarayı iyileştirmek için ilk günden yara olmaz, o yüzden gereksiz. Göğüs kalkanına da ihtiyaç duyacağınızı sanmıyorum açıkçası. Sütyeni hastane çıkışı için istiyorsanız bir tane koyun ama hastane için emzirme atleti yeterli. Yeriniz varsa pompayı koyun.
gmzhrn Sila66 bebeğe hastane çıkışı 10 lu takım koy 2 tane de ayrı takim al yeterli çorabı gerek yok çünkü zibinlqr patikli bebek havlusuna gerek yok 20 tane bez al her ihtimale mama al emzik gümüş kapak al kendine iki adet pijama takımı ve iç çamaşırı al çorap ve hırka al terlik havlu peçete vs al rahat gaz çıkarmak için petibor bisküvi meyve suyu kayısı hoşafı bunları ekle mutlaka sıcak su torbası
CmreKsidar Sila66 hemşire sadece bir tane battaniye aldı ayrıca benim kızım çok kusuyordu ve çok kaka yapıyordu üzerine geçiyordu kıyafet yedekli koysan iyi olur ağız mendili çok lazım olmustu bana. Müslin örtü almıştım yatağına koymuştum kustuğu icin bana fazla lazım olmustu.