Tugbaer1 Haftada olan anneler kendinizi nasıl hissediyorsunuz? Benim sabah ve akşam öğürmeler ve kusmalar devam ediyor. Tahmininizce bulantılarım ne zaman son bulur ?
eylulmihrasmom Tugbaer1 14.haftamdayım o zamanlara göre hayli azaldı prilam kullanıyorum içmediğim gün geri başa dönüyoruz
Ao526- Tugbaer1 24+5 olduk hala bulantılarım devam ediyor 😬 Prilam dr. İlacını kullanmaya devam ediyorum 🙈 muhtemelen doluma kadar devam 😬
Nurin34 Tugbaer1 her anne adayında farklı zaman dilimi gösterir canım ben 4. Aya kadar kusuyordum herkes doguma kadar kusarsın ozaman dedi sonra mide bulantısına odaklanmamayı denedim sık ve az beslenmeye özen gösterdim ilacı bıraktım
YigitPoyrazMomm Tugbaer1 7+5 günlük hamileyim hiç kusmadim ama bulantım aşırı yüksek oluyor her türlü çok zor geçiyor sabahları sadece mide bulantisina uyanıyorum yemeklerden tiksiniyorum ama bi yandan yemeye çalışıyorum😣
Birannis İlk hamileliğimde öğrendiğim günden doğurduğum günün sabahına kadar kusma bulantı yaşadım 🙈 şuan 6 haftalık hamileyim şimdilik birsey yok herkeste farklı gelişen bir durum bu ya
Maras46konya-00 Tugbaer1 sen beni iki ay görsen öyle böyle değildim şu an da henüz düzelmiş değilim kokulara midem bulanıyor çamaşır ıslak mendile kusuyom sıvı sabun sevmiyorum oda parfümü noo. Bazı yemekleri yi yemiyom. 🥴
mhmtsmy Yeni öğrendim ben de 4 haftalık ama bende de erken başladı bulantı dan ziyade bende aşırı iştahsızlık ve yediğim içtiğim boğazıma geliyor kussam rahatlıcam sanki hissi var.Aşırı halsizim.Ve hala adet ağrıları yaşıyorum.adet ağrıları ne zmn biter:(
Tugbaer1 mhmtsmy valla bana naneli limon iyi geliyordu ama 6 haftalıktan sonra içemedim onu da midem almadı dene istersen bulantıya iyi geliyor
adatuna Tugbaer1 16+5te azalmaya başladı. Haftada 1-2 kusuyorum👍🏻 16.haftaya kadar günde en az 3-4 kere kusuyordum