2prensesannesiiii Deletedmom_116 maşallah 🧿😂😂😂 bana yetiştin valla bizimki ne ileri gidiyor ne geri taş patlasın 4 gün ileri 1 gün geri sonra bi bakıyorum geri haftasında 1 hafta önde olsun isterdim bende😂😂😂
Deletedmom_116 2prensesannesiiii Valla yarisiyoruz resmen😂♥️benimki Dusmuyo hiç Atak yapiyo😂😂ama bide bana sor ne haldeyim Bı ay önce Dogurcam resmen 😂😂
2prensesannesiiii Deletedmom_116 ahhahahaha çok iyi yaaaaa🙈😂😂😂 inşallah gelsinler hayırlısıyla doğumumuzu anlatalım inşallah gülerek 🙏🏻 🧿💓
Sinem94 2prensesannesiiii aaa ne kadar az kalmış sizin kuzum bebeğin ve senin için en iyisi olsun inşallah sağlıkla gelsin miniş 😇
2prensesannesiiii Sinem94 çok şükür kuzum amin inşallah 🙏🏻 sen nasılsın nasıl gidiyor kaç haftalık oldun🥰🙏🏻
2prensesannesiiii Sinem94 maşallah seninde az kalmış zaman çabuk geçiyor 💓🥰 sağlıcakla gelsinler inşallah 🙏🏻
Sinem94 2prensesannesiiii zaman akti geçti bazen inanamıyorum ama burdan sonrası ilerlemiyo sanki 😄 Amin inşallah sağlıkla kavuşalım 🥰
Rabia-- 2prensesannesiiii hamileliğiniz başından beri hatırlıyorum sizi aramızda bi hafta var inşallah normal Doğumla sağlıkla kucağınıza alırsınız minik prensesi 🌸🥰