61lazkizi61 Merhaba hanımlar dün bebeğim.dogdu 38+0 sezeryanla dünden beri emdiği ve cis yaptığı.halde.kaka yapamıyor 48 saate kadar normal dediler ama yapmadan da salmiyorlar hastaneden ne iyi gelir bilen var mı
usenmedimyaptimbirvelet 61lazkizi61 benim doktorum çiş önemli kakasını daha sonra da yapabilir demişti. Benim bebeğim sabah 5 gibi doğdu gece 4te falan kakasını yapmıştı yani neredeyse 24 saat
61lazkizi61 bademli_puding cisleri dolu dolu yapiyor emmeside güzel.doymasa huzursuz olur huzursuzluğu da yok emmeyi kendi bırakıyor bırakınca almıyor
61lazkizi61 bademli_puding yok hayla.yapmadi bu gece de yatış verdiler tıkanıklığı yok mama takviyesi de yapiyoru, öğleden beri ama hayla yapmadı 😔bir sebepte söylemediler
61lazkizi61 usenmedimyaptimbirvelet sabahtan beri 4_5 cisli bez aldık gazda çıkarıyor 30 saat oldu ama hayla yapamadı bakalım sabaha kadar bekleyecek insallah yapar😔
bademli_puding 61lazkizi61 allah evladını sana bağışlasın korkma yapar inşallah kötü birşey olsa doktorlar seni bilgilendirirdi
61lazkizi61 bademli_puding teşekkür ederim gece ayakları ile.oynaya oynaya masaj yapa yapa yaptırdım biraz büyük ihtimal yeni dogan kabızlığı var tıkanıklık olsa veya bağırsaklarda bir sorun olsa gazda cikaramaz hiçte yapamazdı huzursuz olurdu dedi hemsirwler bakalım doktor sabah ne diyecek
bademli_puding 61lazkizi61 aynen öyle yenidoğan kabızlığı var demekki yoksa gazda çıkarmazdı gözün aydın birazcıkta olsa yapmış 🥰 ah biz anneler boka bile seviniyoruz 😅
61lazkizi61 bademli_puding aynen öyle analık deliliktir der bizim büyüklerimiz gerçekten oyle😊 cok teşekkür ederiz🤩