Aysegul57 Kızlar 13+5 hamileyim karnım dümdüzdü bir anda çıktı bu kadar erken mi çıkıyordu 🥹 sizlerde durum nasıl ?🌸
Aaeccc Aysegul57 canım ben öğremdim çıktı gibi oldu resmen😅🤣 yani o direkt bebek değildi belkide benim, hormonlardan şişiyorsun falan. Şuan 26. Haftadayım suanki bariz bebek karnı ama ondan öncesinde farklı görünüyordu🫠
Serpilinumudu Aysegul57 ilk gebelikte 18. Haftada dışarıdan belli oluyordu şu an 2. gebelik 23 haftalığız 9 aylık gibi karnım 😊
e_dmr Aysegul57 ilk gebeligimde kuş gbiydim karnim okadar gec ciktiki. 2.gebelimde bir anda cikti gibi genis genis cikmaya basladi 16.haftamdayim.
maviruya Aysegul57 Gaz olabilir o haftalarda gazdan dolayı şişiyor karın :) benim ilk hamileliğimde 25.haftadan sonra çıktı ikinciye hamileyim şimdi 18.haftada çıktı şimdi 20+0 bildiğin karnım var :)
Ozge111 Aysegul57 14 ten sonra çıkmayacak başladı şuan etrafımda 25 haftalık görüyorum hiç karnı yok bn 17 hafta 6 aylık gibiyim ama bu hoşuma gidiyor dışardan belli oluyor otobüste herkes yer veriyor 😂
Sevval0308 Aysegul57 ilk.gebelik 20 den sonra hafif hafif çıkmaya başladı şuan 30+5 iz öyle çok da fazla değil :) önemli olan bebislerin sagligi
Evafor Aysegul57 benimde aynı o zamanlar çıktı hemde balık etliyim ve 3.gebeligim 👍normalde 4 5 aylarda çıkar
Burcum Aysegul57 ilkinde 14-15. Haftalarda çıkmıştı. 2. de 9. Hafta belirdi şu an 12 deyim ve 16 haftalık gibi karnım var. Kuzenimin çok geç çıkmıştı karnı 25. hafta gibi vücut yapısı ile alakalı☺️
mekselinaa Aysegul57 16yım benim sıfır göbek acaba bende mi anormallik var diye düşünüyorum eşim nerenle hamilesin diyor 😂
Aysee1123 Aysegul57 15+2 deyim bende henüz çıkmadı birşey ilk gebeliğim. 51 kiloyum 173 boyum var zayıfım yani bakalım ne zaman belli olur 🥑💚
Mamalisa 10+2 deyim zayıf ve göbeksizdim ama şimdi çıktı ya pantolanlarımın bazıları sıkmaya başladı giymek istemiyorum. Normal mi şişkinlik mi bilemedim.