[silindi] Yenidoğan dönemde pamukçuk için İngiliz karbonatı ile ağız temizliği yapan var mı hanımlar Mikostatin kullanılıyor Hindistan cevizi yağı Karbonatlı su bebek ve anne için yapılan uygulamalardir
Serencihannn [silindi] yenidoğan Bebeğiniz pamukçuk için doktora götürdünüz mü onlar bir ilaç benzeri brşy veriyor sargı bezi ile temizleniyordu ne dedi doktorunhz
Deletedmom_51 [silindi] valla bana doktorum karbonatlı su ile silebilirsin dedi ama dilinin tam ortasında beyazlık var o da pamukçul mu mama kalıntısı mo anlayamıyorum silmenin de imkanı yok dilinin tam ortası parmağımı nasıl sokayım ağzına çocuğun 😒
Egeminannesi [silindi] karbonatlı su yaptım gazlı bezle sildim hafif bastırarak geçti bı kaç gün bı kaç kere yaptım
[silindi] Serencihannn mikostatin verdi fakat sonuç alamadık 🌿 Ben İngiliz karbonatıni kullanıldi mi memnun kalındı mi onu öğrenmek istedim esasen.
Deletedmom_51 [silindi] Canım valla mama kalıntısı da olabilir nasıl silecem ağzına sokamıyorum elimi çocuğun fısfıs falan sıksam dedim olmaz sil dedi ama çok zor ya