3 mayıs günü evimizde artık doğum yaklaşınca ev temizliği yapalım dedik. Yengem geldi annem geldi işin hepsini onlar yaptı bende öyle etrafta gezindim. Akşam annemgile gittim. Hiçbir sancım falan olmadı. 10 gibi uyudum. Gece 11.30dan sonra bebeğim aşırı hareket edip kasıklarıma vurmaya başladı ağrılar başladı. Bende normal sandım. Baktım bu ağrılar kesilmiyor arada geliyor kasılma gibi oluyor not almaya başladım aralıkları. 10 dkda bir geliyor. Kalktım bir şeyler atıştırdım. Gece 12.40 gibi 5 dkda bire düştü hemen eşimi uyandırdım. Hastaneye gittik. Acil de 5 cm açıklık var dedi. Nstye aldılar. Nstde suyum geldi. Hemen odaya aldılar tekrar açıklığa bakınca 10 cm hemen doğuma aldılar. Asansörde ebe kapat bacağını bak doğuracaksın diyor. Hemen çatala aldılar 2 kez ıkındım. Sonra uyutmuşlar beni kesik atarak almışlar. Uyandığımda odamdaydım. Herkes hayırlı olsun diyor ben noldu ki ben doğurdum mu diye soruyorum 😂😂 Bebeğim 4 Mayısta gece 1.55te 2335 gr olarak dünyaya gelmiş 37+1 günde. Biraz solunum sıkıntısı olduğu için kuvöze almışlar. Doktor yarım saat daha geç kalsaydınız yolda doğururmuşsun Allahtan ki bende bu gece burada kalmışım yoksa asla yetişemezdim dedi. Yani ilk doğum erken gelmez falan demeyin 5 dkya düşünce hemen hastaneye gidin hatta öncesinde gidin 😄