Beybicik Hiçbir şekilde kimseye çocuğunuza aşı yaptırın veya yaptırmayın diye bir diretmem olmadı olmaz da. Herkes evladının iyi olmasını istiyor. Buradaki tüm kadınlar gibi fikrimi paylaşıp soru sorup sorulara yanıt verdim. Tabii ki bu ve benzeri konulardaki birçok bilimsel makaleyi paylaşırım.
Epidemi Istihbarat Servisi Yillik Kongresi, Cilt 49 ( ABD Bulasic Hastaliklari kontrol altına alma ve önleme idaresi (CDC); Atlanta, GA, ABD, Nisan 2000
Timorasalli (civa) aşı olmus cocuklarin otizm spektrum bozukluklarindan biri ile teshis edilme ihtimali hayli yükseliyor. ( Geier DA, Hooker BS, ve ark. Birlesik Devletler ’de timerosal ihtiva eden aşı ugulaması ve otizm spektrum bozuklugu teshisi alma riski arasindaki iliskiyi degerlendiren iki fazli arastirma.
Trans Neurodegener, 19 Aralik 2013; 2(1):25. PMID: 24354891 )
Çalışmanın 2. Fazı CDC tarafından incelenip onaylanıyor.
[ Bull World Health Organ 2003; 81(10): 726-31]
Aşılardaki alüminyum beyinde ve bagisiklik sisteminde kalıcı fonksiyon bozukluklari olusturabiliyor. (Tomlijenovic L, Shaw CA. Pediatrik popülasyonlarda alüminyum adjuvani toksisitesi ve otoimmünite gelisim mekanizmalari. Lupus, 2012; 21(2): 223-30. PMID:22235057 ).
Asilarda bulunan alüminyum; kronik yorgunluk, uyku bozukluklari, multipl skleroz(MS) benzeri miyelin kaybi hastaliklari ile hafiza problemlerine sebep olabiliyor. (Gherardi RK, Authier F. Makrofaj aktivasyonlu miyofasyal iltihap:
Karakterizason ve patofizyolojisi. Lupus, Subat 2012; 21(2): 184- 89. PMID:
22235051 ).
Alüminyumlu asi olmus bazi bireylerde ortaya çıkan, elden ayaktan düsürücü bir rahatsizlik olan makrofaj aktivasyonlu miyofasyal iltihaba (macrophagic myofascitis- MMF) dair bilimsel kanitlarin özetlendigi bir yayindir.
Bu makaleler çoğunlukla timorasal ve aliminyum ile ilgili. Çoğunlukla civa kaldırılmış olsa da hala bazılarının içinde bulunduğunu biliyoruz. Aliminyum ise neredeyse hepsinde var ve bunlar sadece 2 madde. Diğer maddeler DNA bozan yapılar ki hatta bunun da bir videosu var linkini bırakıyorum.
Bunlar sadece birkaçı, gerçekten oldukça derin bir konu. Sizin aldığınız eğitim de DSÖ nün düzenlemiş olduğu sisteme göre olduğu için bu şekilde savunma yapmanız çok normal ama amacım hiç kimseye bir diretme yapmak değil burada. Eğer ki yanlış gördüğünüz bir durum söz konusu ise lütfen siz de beni savunduğunuz konularda makalelerle bilgilendirin..
Onun haricinde şu kitabı da bırakayım içinde birçok makalenin özeti bulunuyor;
Neil Z. Miller
MILLERIN ELESTIREL ASI LiTERATÜRÜ DERLEMESİ
Araştırmacılar ve ebeveynler için 400 bilimsel yayın özeti