Sibel_72 Kozlar bebeğimi hiç hissetmedim kötü kötü düşünceler geliyor aklıma ne zaman hissettiniz siz ?
Hizligonzales Sibel_72 cok normal daha korkmayin ben oğlumda ilk hareketini 19 da hissettim ama 1gun hissedip 2gun hissetmiyordum doktorum cok normal 27 28 e kadsr normal hatta demisti 25ten sonra hergun hiseetmeye baslamistim. Suan bunda da 17+2 yim henuz hissetmedim
Aaeccc Sibel_72 kötü hissetme hiç canım, her bebek farklı. Bende 19 ların sonunda hissettim 🙏🏻 belkide o hareket ediyor ama sen kücük oldugu için daha anlamıyorsındur. Ben suan 26 haftalığım merak etme daha çok çok vurup geceleri uyutmucal🥰❤️
ilgihazaal Sibel_72 daha erken korkmak icin zaten bu haftalardan sonda oluyor hissetme. İkinci gebeliklerde erken olabliyor
Mrvkrpnr Sibel_72 bende 22 haftaligim hala net olarak hissetmiyorum bnde korkuyorum daha geç hissedenler oluyormuş kötü dusunmeyelim
betul482 Sibel_72 ben 20 haftaligim 19 da hissetmeye basladim yavastan suan tam hissediyorum yakinda hissedersinjz
sevcanbyhtn Sibel_72 cnm 20 haftalık oldum hala yok hareket arada seyrilme oluyo sadece ama ultrasonda baktim kıpır kıpır donup duruyo merak etme hissetmemiz yakındır 😊
bastet Sibel_72 20 haftalık olmuşsunuz hissetmeye başladınız mı, ben de 17+4üm hissetmediğim için endişeliyim :)
Sibel_72 bastet 19+5 inan bişiler gidip geliyor karnıma her dokundugumda kalp atışı hissediyorum onu pskolojık algılıyorum ama bir iki kere kaydığını hissettim sanki balık tutuyorsun öyle tuhaf heyecanlı bir his
Yagmurmeric Sibel_72 ben 29+2 haftaligim ilk hareketi 19 da hissettim sonra düzenli hareket olmadı hiç 26 ya kadar bir gün hissediliyosa iki gun hissedilmedi ama 26-27 den sonra anca her gün hissetmeye başladım endişelenmeye gerek yok bence :)