sonnenschein Normal doğumu başlayan anneler ilk sancılarınız nasıldı? Aralıkları kaç dakikada oluyordu?
Hizligonzales sonnenschein benim hic sancim olmamisti ilk gittigim gun alt bolgeme bicak batar gibi bi his oldu sadece 2cm aciklikla eve gonderdiler ertesi gun nisanim geldi 4cm olmus acikligim ama sifir sancim vardi suni ile dogum yapmıştım
SimgeTuna sonnenschein 15-20 dk arasıydı ama ilk sancılarım düzenli değildi doğum olup olmadığından emin olamamıştık hatta. mesela biri 15 dk sonra gelirken biri yarım saat sonra biri 18 dk sonra geliyordu gibi
hayalperest2310 sonnenschein benim sancım yoktu suniyle 28 saatte doğum yaptım çok bekledim kendi sancımı ama suyumun gelmesiyle suni sancı verilerek doğum yaptım
Merve0227 sonnenschein Benim sancım 5 dakika da bir geldi hep sonuna kadar bi belden bi kasıktan geldi hep
Melekg Nuray1ilayda suyumu patlattıkları an doğuruyorum ben ikisinde de öyle oldu suyum patladı sancın yok mu i
sevcanbyhtn Melekg benimde bu sekilde oldu ilk iki dogumum 😊 evde sadece nisan geldi direk gittim suyumu patlattilar aniden sancı başladı ikisindede
SimgeTuna sonnenschein İlk sancıdan 24 saat sonra Suyumu açtıklarında 3 cm açıklığım vardı sabah 10da açtılar suyumu akşam 19:45 te doğum yaptım canım. Hayırlısıyla gelsin bebeğin de🌸