1ayparcamvar Kızlar doğum için son günlerim malesef gittiğim doktorla ilgili sıkıntı oldu doğumu yapacak hastane doktor arıyorum. Cihan hastanesinin doğum ücreti nedir, gitsem alır mı, önerebileceginiz doktor var mı
e_dmr 1ayparcamvar cihan hastanesiyle ilgili doktor bilgim yok ama detaylı ultrason yapan doktor bakiniyorum bende konak ve cihan hastanesi nde. Ben konak hastahanesine gidiyorum kontrole
Busenurata 1ayparcamvar doğum sezaryen doğum 10bin normal doğum 9.500 aradaki fark sadece anestezi farkı benim doktorum Ayfer özer cora gayet memnunum
2prensessannesi 1ayparcamvar cihanda betul nalbant var cok iyi bir doktor. Arkadasim son ay gitti yine de takibe aldi dogumunu yaptirdi. Suan bir cok arkadaşim gidiyor betul hanima
Guler_13 e_dmr Konakda perinatoloji doktoru var ben aynı güne randevu bulamayınca cihanda İlker Arıkan vardı ona gittim kadın doğum doktoru detaylı ultrasona baktı
Busenurata 1ayparcamvar gidip bilgi almanızda fayda var çok tatlı bir kadın eğer sıkıntılı bir hamilelik durumunuz yoksa veya herhangi bir aksi durum yardımcı olur bence
e_dmr Elif2424 hastanede doktora gore fiyat degisiyormus. Sezeryan 15 bin. Genel olarak fiyat aralıgı nedir bilmiyorum ama 🤷♀️
Flydgr_ Guler_13 Merhaba cinsiyetinizi doğru bildimi ? Bana önce kız sonra erkek dedi. Başka doktorada gittim öyle olunca Gittiğim doktor kız dedi acayip muallakta kaldım.
e_dmr Guler_13 cihan hastanesindeki doktor ayrilmis dün gorustum. Konak hastanesindeki doktor hakkinda bilginiz varmi perinatoloji doktor hakkinda?
Guler_13 e_dmr Doktorum ona yönlendirdi bnei ama hakkında hiç bir bilgim yok. Birde fiyat olarak da cihan hastanesinde biz 1140 a yaptırdık konakta 1500 flndi yanlış hatırlamıyorsam
Guler_13 Elif2424 Çok tatlı dilli çok naif bir doktor ben beğeniyorum bebeğe de gayet ayrıntılı güzel bir şekilde bakıp bilgilendiriyor. Telefonla görüşmelerde biraz sıkıntı yaşadım ama oda yoğunluğundandir diye düşünüyorum ama muayenede çok beğeniyorum.
Guler_13 Elif2424 birde şu an izne ayrılmış ben geçen hafta gidemedim izindeydik, bu haftada kendisi izne ayrılmış önünüzdeki haftayada randevuları dolmuş bekliyoruz bu ay görünemedik