Merhaba kızlar, 30 haftalık hamileyken göbeğimde kaşıntı başladı kuru bi kaşıntı bende çatlak kaşıntısı diye düşündüm nemlendirici sürüp duş alıyordum, 32. Haftaya geldiğimde kaşıntı elime ve ayağıma yayıldı doktora gittim kolestaz testleri temiz çıktı alerjiye benziyor cildiyeye git dedi neyse gittim çok incelemeden uyuz dedi bana imkansız gibi geldi çünkü ailemden uzak bi şehirde yaşıyorum komşu arkadaş vs yok 2 aydır evden dışarı çıkmadım neyse doktor dediyse doğrudur dedim ilaca başladım uyuz ilacına onu kullandıkça dahada kötü oldum bacaklarıma kollarıma yayıldı başka bir cildiyeye daha gittim oda uyuz yada alerji emin değilim dedi hem uyuz hem alerji ilacı verdi kullanıyorum ama pek fayda etmedi açıkçası bacaklarım ve kollarım geçti de ayak eller ve göbeğimde devam ediyor 36. Haftaya geldim şu an 2 hafta sonra doğum olacak, eşimle aynı yatakta yatıyoruz, temasımız var karnımı falan seviyor ama çok şükür onda bir şey yok uyuz olsa onada bulaşırdı dimi? Doğum yakın olduğu için çok korkuyorum ya bebeğe bulaşırsa diye içim içimi yiyor, eşim değilsin diyor 1 ayı geçti nerdeyse olsa bendede olur diyor acaba gebelik alerjisi falan mı ya