yenibirannis Kizlar 17+3 olduk geceleri uyku haram gibi bişi oldu sağıma yatıyorum sağ kalcam soluma yatıyorum sol kalcam böyle vurulmuş morarmış gibi ağrı oluyo acıyo yastık koysam bile bu normalmi yaşayan varmı nasıl yaticagimi şaşırdım artık 🤦🏿
Asyos34 yenibirannis magnesyum kullanın doktorunuza danışıp versin size günde 1 tane soda maden suyu için işe yarıyor
Eylulkelebegi yenibirannis 30. Haftalarda daha da haram oluyor .. her anı çok zor.. magnezyum kullanarak biraz hafifletebilirsin ve sırtına yastık koy ağırlığı yastığa ver bacağın yerine biraz iyi gelebilir
Kubr21 yenibirannis merhaba bende 24haftalıgım asla uyuyamıyorum bacaklarım cok agrıyor uzun sure yatıyım yada oturayım kalkdıgımda ilk dakıkalar yürüyemiyorum sekiyorum resmen 🙃
yenibirannis Eylulkelebegi su instg reklamlrnda hamileler şeklinde yarım ay yastık görüyorum hem sırtı belini koyuyo hemde bacak arasına aliyo ise yararmiki
Kubr21 yenibirannis doktoruma danışıyım bu hafta gidip ihmal ediyorum magnezyum eksıklıgı olabılır bırde sız demır ılacı kan ilacı kullanıyormusunuz
yenibirannis Kubr21 yok hayr kullanmıyorum yani varda kabizlik sorunm var diye kullanmıyorum daha kötü yapiyor