Kivircikkuala umutluanneadayi 1 ay dediler kuzum ama ben 25 gün olarak yapıcam çünkü yumurtlamayı kaçırmak istemiyorum
Happymomekim Kivircikkuala göbek geç iyilesiyor pansuman aksatma kesinlikle. Laporoskopi ile ne ameliyatı oldunuz ben tüp acma oldum ünlü bir cerrahta ankara da dedi kendini iyi hissedince ilişkiye gir hiç bir sakınca yok 9.gun başladık ayn ay hamile kaldım.
umutluanneadayi Kivircikkuala banada 20 veya 1 ay bekle dedi benim tam 1 ay olduğu gün yumurtlama günüm adet görür görmez denemeye başlamak istiyorum aslında
Kivircikkuala umutluanneadayi benimde ameliyat tarihim iki adetin ortasıydı 27 sinde oldum 18.gündeyim şu an . Adetim yeni bitti 8.gündeyim 14.gün denemeye başlıcam .
Sena00 Kivircikkuala bende oldum ama hiç böyle bişey yaşamadım galiba itihaplanmış sizin doktora görünmeniz lazım
Kivircikkuala Sena00 evet kuzum enfeksiyon kapmış sağlık ocağına gittim de orda hemen ilaç falan aldım gün aşırı gittim şu an iyi çok şükür
umutluanneadayi Kivircikkuala baya iyileşti dikişleri aldırmayacaksın dedi doktorum kaybolmaya başladı tek göbeğim de kaldı
Kivircikkuala umutluanneadayi benimki kaybolmadı ya göbeğim de duruyor yara kabukları da var sende de var mı
umutluanneadayi Kivircikkuala göbeğimdeki yara çok az kaldı diğerleri soyuldu ben kantaron yağı sürüyorum kabuk tutmaya dönünce o baya işe yaradı galiba