zeytin_ Kızlar bu hastanede doğum yapan var mı nasıl ilerledi süreç doğum için randovu vs ne yapılıyor bide odalar teklimi ikilimi oluyor oda süslemeleri yapılıyor mu izin veriliyormu bunlardan bana bilgi verecek olan varsa şimdiden teşekkürler ❤️💐🌸
Likayolcusu zeytin_ oda süslemesi yapsanızda ziyatertçi alınmıyor canım nor al doğum sa doğumdan 6 saat sonraya kadr yanlız odada kalıyırsunuz sonrasında iki kişilik odaya geçiyorsunuz ben çok memnun kalmıştım
zeytin_ Likayolcusu yani ziyaretçi kabul edilmiyor derken yanimda kalacak olan kişidemi dahil yoksa öbür türlü görmeye gelenlermi
Likayolcusu zeytin_ bir refakatçi oluyor eşinizde doğum sonrası sadece bir kez görebiliyor onun dışında ziyaretçi kbul edilmiyor
zeytin_ Likayolcusu peki ben şimdi özele doktora gidiyorum da diyelim bu hastaneye doğum için gideceğim Zaman ne yapmam gerek ordandami bir doktor takipli olayım bilgi verirseniz çok memnun olurum ♥️
1mucize Likayolcusu bir şey sormak istiyorum 37+2 haftalık olduk bende çam sakurada doğum yapmayı düşünüyorum şu an her şey normal seyrinde ilerliyor ani bi sorun sıkıntı olmazsa. bebek doğdu diyelim ebeler bebeği silerken bizden gereksiz bez felan istiyorlar mı. Çünkü annem bundan 4 sene önce kanunide doğum yaptı ve bebeği temizlemek için annemden lazım olmayan kullanmadığınız bebeği silecek kadar bez parçası istediler bebeği silip giydirmek için. Böyle bir şey var mı çam sakurada merak ettim.
Likayolcusu zeytin_ daha önce bu gebeliğinizfe bikez muayene olmanız gerekiyor kaydınız olsun yeter 🥰
Elektron Geçen hafta cam ve sakura Hastanesi’nde doğum yaptım.ilk doğumum normaldi.ikincide normal diye beklerken 40+2de bebeğimin kalp atimlari düzensiz olduğu için sezeryanla doğum yaptım.ameliyattan çok tedirginim.ameliyathanede sağlık çalışanlarının yaklaşımlarından çok memnun oldum.yapilacak her işlem öncesinde tek tek söylendi.iste şimdi iğne yapılacak.simdi bir sıcaklık hissedeceksin gibi.dogum sonrası herşeyiniz inceleniyor.ben çok memnun kaldım.oncesinde acaba devlet hastanesinde göreceğim muameleden dolayı pişman olur muyum diye tereddutteydim.iyiki bu hastanede doğumu tercih etmişim.hastanenin imkanları çok iyi.ziyaretci konusunda günde 3 ziyarteci hakkınız var.yarim saat ziyaret süresi.refakatci değişimde sıkıntı oluyor.tekrar doğum yapsam tekrar giderim.
Elektron Doğum sonrası kadın dogumcu,çocuk doktoru, emzirme hemşiresi her gün kontrol ediyor.emzirme ile ilgili laktasyon hemşiresi sütü kontrol ederek bir sıkıntı varsa yardımcı oluyor.
Elektron Öncesinde o hastanede kontrol olmaniz gerekmiyor.sanci başladığında gittiğinizde acilden giriş yapabilirsiniz
zeytin_ Elektron diyelim ki odamı süsleyecegim o nasıl olur gün içinde yakınlarım yapabilirmi o zaman odam belli olmuş olur mu doğumdan çıkana kadar
Likayolcusu zeytin_ doğum yaptınız oda ayrı oluyor canım sancınızı da o odada çekiyorsunuz hani doğum hane diyip sizi ayrı bi odaya götür getir yapmıyorlar doktorlar ayağınıza geliyor hasta yatağınız doğum yatağına çevriliyor doğum dan 6 saat sonramüsait olan normal yatış yapıcağınız odaya alınıyorsunuz yani hemen doğumdan sonra bellirlenmiyor oda müsaitlik durumuna bağlı
Elektron Dikişlerim yapıştırma.normal doğumda oda öncesinde veriliyormu bilmiyorum. hastane içindeki çiçekçiler organizasyon oda süsleme vs yapiyor
Likayolcusu 1mucize ay ayy ilk kez duyuyırum hayır yok öyle bişi bebek doğduduğu gibi onlar bi bezle sildiker sonra sarılık olmaması için ışıklı bi yatak getirmişlerdi bez takıp onun üzerine bıraktılar tabi ilk muayene topuk kanı falan hepsini gözünüzün önünda yanınızda yapıp çıkıyorlar alıp gitmiyorlar yani özeldekiler gibi
1mucize Likayolcusu anladım çok teşekkür ederim merak ettim acaba burda da böylemi diye annem dedi koy bi bez parçası isterler ne olur ne olmaz diye koydum ama bide burda doğum yapmış birine sormak istedim.☺️