Sezeryan süprizli dedim çünkü normal istiyordum ve bunun içinde herşey uygundu 36+4 te doktor kontrolüme gittim doktorum bebeğin kanala girmiş her an gelebilir dedi çatı muayenesi oldum rahim ağzında yumuşama var ama açıklık yoktu 1 haftayı falan bulur sandım ama eve gittiğim gibi sancılarım olmaya başladı sabaha doğru sıklaştı ve arttı dedim artık geliyo eşime haber verdim geldi hastaneye gittik nst bağlandı ama sancım çıkmadı tekrar çatı yapıldı açılma yok çektiğim sancıyla kaldım sonra eve geldik ilk doğumum olduğu için bilmiyorum tabi suyum gelmeye başlamış azar azar ben onun su olduğunu bilmiyorum bu arada gece de nişanım gelmişti yine ondan kalmış falan sandım sonra araştırınca su olduğunu öğrendim ama ev ve hastane arası mesafe çok olduğu için o gün gitmek istemedim tekrar eve gönderirler falan diye sabahı bekledim sabah kalktım bi anda su gelişi arttı erkenden hasteneye gittik tekrar nst çatı muyanesi ama dünle aynı bu arada sancım da gitmiş yoktu hiç suyum geldiği için suni sancı verildi saat 8.30 dan 16.00 a kadar sadece 2 cm açıklık oldu hiç bir şekilde ilerleme olmuyordu acil bi şekilde sezeryana alındım artık çok kötü olmaya başladım ve suyum da dünden beri gelmişti bebek için daha fazla beklemek kötü olacaktı ki olmadı da denmez sezeryan bitince bebeği de gösterdiler ağlamasını falan da duydum ama solunumunda sıkıntı varmış bana tam göstermeden hemen götürdüler odaya geçince bilgi geldi yatışı yapıldı solunumumda sıkıntı var diye anlık bi şok geçirdim sezeryan etkisiyle üşüme titreme bi yandan ama kendim için değil kızım için ağlıyorum eşim bi yandan ağlıyo daha hiç kucağıma alamadım doğru düzgün göremedim bile kalkıp görmeye gitmek istesem kalkamıyorum neyse ertesi gün oldu anca ayaklanabildim hemen görmeye gittim doktor gelip gördü solunumunda hala sıkıntı var bi hafta gözetim de kalıcak ama korkulacak bişey yok bide karnımdayken ayağında hafif bi yamukluk olmuş ondan da korkmayın ya kendiliğinden düzelir ya da alçıya alınır o şekilde de düzelebilir ortopediye gittikten sonra belli olurmuş gerek olup olmadığı kendi doktorum geldi yanıma ve ameliyat sırasında farkettiğini rahim ağzında bi içeriye doğru kalp şeklini alan bi perde vardı ondan dolayı açılman olmadı dedi ama operasyon sırasında kestiğini söyledi çektiğim acıyla kaldım yani taburcu olduk ben gitmeden bi görmek istedim çünkü ev yakın değil sezeryan da olduğum için hergün göremicem yanına gittim oradakilere bi hafta göremiyeceğimi evde bakabilmek için bi fotoğrafını çekebilir miyim dedim hayır yasak dediler bide burun kıvıra kıvıra ama o kadar zor bi durum ki bebeğimi orda bırakıp gitmek rabbim kimseye yaşatmasın annelik bağını kuramadım hastaneye onunla girip onsuz çıkmak çok zor oldu annelik duygusu çok farkli bişeymiş gerçekten iki de bir ağliyip duruyorum sütüm de hiç yok denecek kadar az kızım gelene kadar toparlanmak istiyorum bugün 3. Gün inşallah sağ Salim kucağıma almak nasip olur dualarınızı eksik etmeyin lütfen biraz uzun oldu hakkınızı helal edin 🥺❤️