Gebeyim-32 Merhaba, benim tüp bebek şuan 7. Haftama giriyorum . Prednolü transfer günümden itibaren 4 mg günde 1 içiyodum , şimdi doktor günde yarım doza düşürdü . İçenler kaçıncı haftaya kadar kullandınız
Tugbaakcy Gebeyim-32 ben 5. Ayıma kadar kullandım günde 1 tane son kullandığım ay veya 3. Ayımızdan sonra tam hatırlamıyorum 2 günde 1 içmeye başlamıştım
Silvermoon Canım ben 2 düşük yaptım. Şuan 8. Haftamdayım prednol 4 mg sabah akşam alıyorum. Doktoruma sordum bebeğe zarar vermez mi diye. Oda bu bilgileri edinmem 30 yılımı aldı sana kısa bir cevap vererek açıklamam çok zor ama sana ya da bebeğine zarar verecek herhangi bir şeyi verir miyim sence dedi… plasentadan geçmiyormuş prednol ama böyle tüp bebek tedavi sürecinde de kullanılıyormuş sıkça. Ya da benim gibi tekrarlayan düşük ve kan pıhtılaşması sorunun varsa
Gebeyim-32 Silvermoon benimde 4. Transferimde tuttu , negatifim çok olduğu için ilk kez kullandım ve tuttu . Bende faydası olduğunu düşünüyorum. Sadece doktorum yarım doza düş bi süre kullan sonra bırakalım dedi . Ne zaman bırakmak istediğini sana bırakıyorum dedi o yüzden bende bilemedim
Silvermoon Gebeyim-32 ne zaman bırakmak istediğini sana mı bırakıyormuş😳 onu farklı bir doktora daha da mı danışsanız ? Çünkü bu önemli bir karar
Gebeyim-32 Silvermoon 12. Haftadan önce bırakmalısın istersen 9 10 da da bırakabilirsin. İçim rahat etsin dersen 12 de bırakabilirsin dedi