Aliss61 Kızlarr 21 nisan doğurganlığımın en yüksek olduğu gün dü ilişki oldu 4-5 gündür göğüslerim normalden fazla büyük ve hassas kaç gün sonra gebelik test yapmam gerekiyor sizce ??
Liya98 Aliss61 merhaba bat kac ? Benim 15 mayis dün sabah test yaptim silik cikmisti istersen sabah test yapa bilirsin:)
Filizert Aliss61 reglin geçtiği zaman 5 gün sonra çıkıyor bildiğim kızımda geçmesine rağmen çıkmadı on gün sonra kanda cikti
Aliss61 Liya98 teşekkürler valla sonradan düşündüm ne bu acaba diye sonra dedim bu olabilir mi oymuş meğersee😂😂
Filizert Aliss61 bekleyin hemen gitmeyin bence bende beklyoorm kurtaj sonrasi düzensizdi 8 oldum 6 si olmam lazmdi bekliyom hala 😂
Aliss61 cahilelafanlatamazsinyorulmaa beklicem adet günümün geçmesini artık inşallah bu sefer vardır 🤲🏻
Aliss61 Liya98 tamam edicem sende haber et dua edelimde ikimizde buraya hamileyiz yazalım inşallah 🤲🏻🤲🏻🥰
dolunayes Aliss61 erken gebelik testi ile 7 gun kala ogrendim en garanti 3 4 gun once bak. Çünkü bu sefer varsada yerlesme kanamasi olursa adet sanarsin