tunahansmom Kızlar Bat 8 mayıs adetime 3 gün var sabah kan testi vermeyi düşünüyorum çünkü oturup kalkarken hareket ederken kasıklarım aşırı ağrımaya başladı ve göğüslerim aşırı hassaslaştı varsa bu zamanda çıkar değil mi ?
Ask-bebegim tunahansmom benim adetime 3 gün varken beta 84 çıkmıştı. İdrar da da silik çizgi vardı. Geç döllenme falan yoksa çıkar
tunahansmom Ask-bebegim ay inşallah varsa da yoksa da çıksın kuzu🌸🙏🏻 çünkü ona göre iyice muayene olup ilaç kullanıcam acaba idrar yollarımda enfeksiyonum mu var diye düşünmeye başladım çünkü iyi ağrıyor kasıklarım 🥺 çok fazla ağrı olmuyor diyor herkes ilk haftalarda ama benim iyi ağrıyor 😣 tabi bu bünyeden bünyeye de değişebilir ağrı eşiğine göre de değişebilir ama bilmiyorum 🥺
tunahansmom Aysemert12 ahhh ne güzel kuzum🌸💕 darısı başıma inşallah ♥️ kan testinde mi öğrenmiştin sende 🙏🏻
Ask-bebegim tunahansmom ben kasık ağrısı ve bel ağrısı vardı o yüzden test yapmıştım başka belirti yoktu. Ya adet olacaktim ya hamilelik. Oyuzden hiç belli olmaz. 7 8 haftaya kadar kasık ve bel ağrısı devam etmişti doktor normal dedi hatta şimdi tabi yok artık şükür
tunahansmom @anneoluyoruuumm16 @Ask-bebegim Hungry bende şimdi hastanedeyim valla kasıklarım iyi ağrıyor eğer negatif çıkarsa ona göre ilaç kullanıcam bakalım hakkımızda hayırlısı olsun çok heyecanlıyım ♥️🌸
tunahansmom Kızlar devlet hastanesinde verdim 2-3 saate çıkar dediler tam 3 saat oldu daha çıkmadı aşırı heyecanlandım🥹
Deletedmom_103 tunahansmom e nabızdan kontrol edin isterseniz ya da 24 saate mi e nabıza düşüyor devlet hastanesinde
tunahansmom Deletedmom_103 arkadaşım 3 ay önce yaptığında 2 saat sonra e nabıza düşmüştü bana mı böyle denk geldi anlamadım 😅
Deletedmom_103 tunahansmom hay allah bişeyi çok bekleyince böyle oluyo işte hastane yakınsa eğer gidip sekreterlikten öğrenin isterseniz daha çabuk öğrenirsiniz 😂