momy28 Kızlar doğuma son 99 gün gösteriyor benim gibi olanlar neler yaptınız neler aldınız neleriniz tam 😍
Ogretmenms momy28 bende bugün 99 oluyorum ama henüz pek bişy almadım ☺️ biraz geç zamana bırakmayı tercih ettim ☺️bir kaç tane zıbın bir de elbise aldım iki tane onun dışında bişy almadım diyebilirim ☺️peki siz?
momy28 Ogretmenms bende aynı şekilde bir kaç tane kıyafet battaniye zıbın aldım büyük eşyaları 7.aya yakın almayı düşünüyorum zaman yaklaştıkça korkum artıyor 😂
Ogretmenms momy28 korkmayalım Allahın izniyle sağlıklıca Kavuşalım yavrularımıza ☺️ eksiklerini de bir bşr tamamlarız artık bundan sonra inşallah ☺️
momy28 Ogretmenms cinsiyeti ne sizin bebeğinizin 🥰 bakalım alışverişi düşününce çok heyecanlanıyorum 😍
Zumra333777 Benimde bugün 99 güne düşüyor saglıkla gelsin bnde daha çorap bile almadım 🫠 30 haftalıktan sonra yavaş yavaş alınır inşallah 🤲🏻
momy28 Ogretmenms yok daha hiç bişey alamadım bir kaç kıyafet aldım sadece ama daha beşik bebek arabası dolap deterjanı ne bileyim işte biberonu falan hiç bişey almadım önümüzdeki hafta artık alışverişe gitmeyi düşünüyorum