gokcesgoktas Affınıza sığınarak yazıyorum.. 2 gündür tuvalete çıkamıyorum ve karnım ağrıyor çözümünüz var mı? 🥹
TeacherrMom gokcesgoktas şuan bende çok kötüym kayısı hoşaf Hint yağı hepsini denedim hatta afedersiniz makatin sol tarafta minik bir şişlik geldi elime basur mu oluyor acaba ilk defa kabızlık sorunu yaşıyorum iki aydır var ama hiç bu kadar olmamıştı doktor duphalac içebilirsin dedi sabah ilk isim onu almak. Basur olduysam normal doğum yapamaz miyim
[silindi] gokcesgoktas sabah ac karna suya zeytinyagi döküp iciyorum ve tüm yemeklerimi bol zeytinyagli yapiyorum baska yag kullanmiyorum birde ev yogurdu tuketiyorum hergun ancak böyle çözüm buldum bi gün icmesem mahfoluyorum ben de ayni sekilde.
Elif-kurt25 gokcesgoktas kuzum ben çözümü sütlü Maraş usulü dondurmada buldum inanmiyodum pek ama çok iyi geldi
Onbeskasim Kayısı suyu veya şalgam bire bir şalgam fazlası zarar tabiki ama ilaç kullanmadığım için ben ikisini deniyorum çoğunlukla da kayısı suyunu ise yariyor 🙂yoksa bende kabızlık sorunu çok çekiyorum malesef 🙄
gokcesgoktas [silindi] yağ içemiyorum yağlı yemek yiyemiyorum maalesef kusuyorum yağ mideme çok dokunuyor
[silindi] gokcesgoktas geçmiş olsun icebilseniz keske ben de baya ise yaradi. İmkaniniz varsa ev yogurdu tuketin bol bol da su icmek gerek bir de demir hapi yüzünden kabizlik oluyorsa c vitamini destegi ise yariyor mandalina portakal yiyebilirsiniz suyunu sıkıp icebilirsiniz ben de o da ise yaradi çünkü hap yüzünden oluyorum maalesef.
TubaEraslan Canım duphalac iç gece içtim yattım. Sababına yaptım tuvaletimi bu kadar etkili mi olur yani
cancik gokcesgoktas aynı durumdayım şuan evde dört dönüyorum.. hiç bir şey işe yaramıyor bir tek tatar çayı yapıyoruz biz çok etkili, duphalac aşırı gaz yapıyor resmen gaz çıkararak dışkılatmaya çalışıyor ben de.
Esrayunus gokcesgoktas kesınlıkle aç karna ılık su eğer ıcemezssn lımon damlar bagırsaklar hemen yumusuyor 💕💕🙂🙂🙂🙂💜