Koala22 25.haftadayım belimin sol tarafında ağrı sol kasığıma kadar iniyor.Ayrıca 2 gündür aşırı mide yanmam var.boğazıma acısı geliyor sürekli .Sizde de var mı bu belirtiler ?
yesillimonn Koala22 33 haftadayim 24 25 haftadan beri bende çekiyorum maalesef gaviscon kullaniyorum rahatlatiyor.
Meervee24 Koala22 bende 26nci haftadayim yanmalar çok oluyordu yemeklere ve sabahlara bi kase yoğurda kimyon koyuyorum baya hafiflettiği gaz şikayetlerimde vardı baya baya onlarda azaldı deneyin isterseniz
Suraozt Canım ben şu an 37. Haftadayim ama 20den beri mide yanması çekiyorum doktorum bana bı ilaç verdi onunla kesildi. Atayım istersen doktoruna danışıp bir kullan
Koala22 yesillimonn bir anda başladı ben de anlamadım hiç ama gece uyutmuyor sürekli boğazıma bir yanma geliyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Suraozt Koala22 Bende çok çektim ondan gerçekten ne yemek yiyebiliyordum ne yatabiliyordum biraz geç oldu bu ilaca başlayalı ama olsun geçirdi
Koala22 Meervee24 sadece akşam oluyordu iki gündür .şimdi tüm gün devam ediyor çok zor 🤦🏻♀️ Deneyeyim dediğinizi ben de çok teşekkür ederim 😊