Gokcemm11 Adını bilmediğim ama vajinanın kemikleri artık ne deniyorsa oraya çok ağrım var sağa sola dönemiyorum 35. Haftamdayım kızlar varmı benm gibi olan ne yapmam gerekir doktor randevum haftaya gerçi orayı doktora nasıl tarif edicem onuda bilmiyorum😓😓
Tanembebek5 Gokcemm11 çatı kemiğinden bahsediyorsun. Benim de 30.baftadan beri öyle bebek doğum pozisyonu aldığı için baskı yapıyormuş doktorum öyle söyledi. Sen de gittiğinde sorarsın kuzum merak etme sıkıntı yoktur inşallah 🥰
yesillimonn Gokcemm11 Bende 33+5 teyim benim de ağrıyor özellikle yatarken sağa sola dönerken çok acıyor kemikler kırılmış gibi hissediyorum
Gokcemm11 Tanembebek5 evet 1 aydır doğum pozisyonunda bebek demekki ondan 🙁 geçmesi için bişi yapmak lazımmı acaba magnezyum baslamıatı doktor bi ara gerimi devam etsem ya dayanılmaz bişey adım attırmıyor 🙁
Gokcemm11 yesillimonn evet evet geceler zulüm oluyor sağa sola dönebilmek için 😣 inanılmaz bir ağrısı var
yesillimonn Gokcemm11 Evet ya ilk hamileliğim de hiç böyle birşey yasamamistim bu hamileliğim beni yıprattı😀
oznuuraslan Benimkide baş geliş pozisyonundaydı 2 hafta önce şuan 30. Haftayım. Doktor baş geliş pozisyonunda ondan ağrı baskı yapar demişti normal