Amineazra Mrve12 ay bende merak ediyorum 🥰 Amine Azra koyacağız inşallah kızım doğunca görürüm de bakalım yorumlar nasıl. Ben anlamından ötürü çok beğendim (hz Meryem’in lakabı) 🤍
Papatyaamm90 Mrve12 3 tane var azra bence biraz yetiştirme tarzı ile ilgili ikisi de çok farklı karakter . Biri cok saf sessiz ekmek verirsen yer yoksa ses etmez diğeri de çok fena
Bebiskomiskom Kucuk azra var o cok hareketli ve asla lafini esirgemez birisi onayapma diyince inadina yapar kipir kipir nese sacar 2 azra ergen ama nasil ergen akli basinda kendinde emin bakislari yukardan yukardan ama konustugunda canciger Cabuk askadas dost edinir ama hemen guvenmezve bunu asla belli etmez nezamanki o tamamen guvenir ozaman anlarsin onceden sana fazla guvenmedigini :) veee ikiside anneci :) 😀
prematureannesi_ Mrve12 görümcemin kızı , boğazına düşkün , utangaç , yabancı müzikler dinler , üniversite bitirdi şuan staj görüyor hastanede bu röntgen mr gibi aletlerin bilmem neyiyle ilgilenecekmiş öyle dediler 😂
ridakegzo Azra diye yiğenim var.Küçükken çok bilmiş, ama usluydu çok güzeldi.Dansa, resime, müziğe yeteneği var.Derslerde başarılı ders çalışmaz ama, derste dinler.Dürüst, süslü, bakımlı , bazen asabi, mantıklı bir genç kız oldu.Ama parayı çok tutmuyor😂
ridakegzo ridakegzo hatta arkadaşımda bizim Azradan dokayı yeğenıne Azra ismini koydu.O da aynı bizim kız😇
xbebegimx Mrve12 yegenim var tatli mi asiri tatlii ama 10 cocuga bedel bilmedigi de yoktur maasallah 😂
annekuzusu_ Mrve12 ablamın kızı Azra çok akılı maşallah ♥️🥰biraz nazlı yaramazligi da var ama çok nazlı ilgi çok isteyen bi çocuk 3yasinda