_momnew Kızlar beta hcg haftama göre geriden geliyor artışlar normal ama şimdiye kadar kese görmem gerekiyorken (5+2) şu an beta 424 sizde böyle olan var mı geç döllenme böyle mi oluyor nasıl ilerleyecek
NewMom__ _momnew geç döllenmedir benim ilk gebeliğimde 1 hafta geç döllenme olmuştu. Çok normal bir durum görürsünüz korkmayın. 🌸
Slnhoca35 Geç döllenme oluyor benim beta 3000 de gözükmemişti. Çok korktum ama bir iki gün sonra gözüktü. İnşallah siz de görürsünüz 🙏🏼 6+2 de gördüm. 8. Haftaya kadar görülüyor diye biliyorum.
_momnew Slnhoca35 inşallah canım ben de en başta çok korktum kimyasal mı dış gebelik mi diye ama iki gün arayla verince kanı baktım değer güzel yükselmiş dedi doktor bekliyorum bakalım ❤️
_momnew NewMom__ Allah razı olsun ben de paylaşıp böyle olanları öğrendikçe rahatlıyorum ilk hamileliğim düşük oldu bayadır da istiyoruz o yüzden evham yapıyorum ister istemez 🤦🏻♀️
NewMom__ _momnew benimde ilki kürtaj olmuştu malesef. Genelde ilk gebeliklerde bu tür şeyler oluyormuş güzel düşünün güzel olsun🌸
_momnew NewMom__ doğru söylüyorsunuz kimsenin kötü olmasın inşallah kolay geçer gebeliğimiz ve sağlıkla kucağımıza alırız 🫶🏻