Songlkirnk Haftadayız ve doktora gittim kilosu 2517 boyu 46 cm çıktı doktor minyon bir bebek değil iri yapılı olacağını söyledi ve kafasını ölçtüğünde kafası 36 hafta vücudu gelişimidr 36 hafta olarak gözüküyordu doktor kilosunun iyi olduğunu söyledi ama burada bazıları 34 haftalığa 2517 nin az olduğunu üzüldüklerini söylüyorlar doktoramı inanayım burayamı bilemedim şuanda
Bebiskosuu Songlkirnk bu konuda yıllarca eğitim alan birinin ne haddine ya senin çocuğuna yorum yapmak? Tabiki burada çocuk boy kilosuyla sidik yrıştıranlara inanacaksın. Duymamış olalım
Papatyaamm90 Songlkirnk iride degil normal biz o hafta da 2800 ve 50 cmdi . Ayrica 1.2 rakamı gözünüzde buyutmeyin önemli olan saglik
Songlkirnk CayGetireyimMi ay sizde dalga geçer gibi buraya inan yazmışsınız ama buradakikiloları görseniz sizde öyle düşünürsünüz
Songlkirnk Bebiskosuu Bebiskosuu ironiyle cevap vermenizi değil normal bir cevap beklemiştim sonuç olarak bebek bu makaraya alınacak bir durum söz konusu değil herkesin bebeğinin kilosu daha fazlayke n bana iri bebek olacağını söyleyen doktor tabiki buradakilere kulak asmayacağımama insanlar öyle bir yazmışki abarta abarta şok oldum
miraninannesi_ Songlkirnk balım ama sende doktoramı güveneyim burdakilere mi diyorsun biz kimiz doktor yanında insanlar 6 8 sene okuyorlar bu iş için neler çekiyorlar görüyorlar sen bize inanıyorsun tabi ki doktora güveniceksin.
Songlkirnk DALGA GEÇECEK ŞEKİLDE OLANLAR GİDİP KENDİ BEBEKLERİ İLE OLAN BİLGİLERLE DALGA GEÇEBİLİRLER BEN BURAYA GÖRÜŞÜMLE VE DANIŞMAK İSTEDİĞM KONUYLA ALAKALI DALGA GEÇİLMESİ İÇN YAZMIYORUM KENDİNİZE BAŞKA EĞLENCE ARAYABİLİRSİNİZ
miraninannesi_ Songlkirnk sana söyle diyim her çocuk aynı kilo aynı boy olamaz benim boyum 1. 67 senin 1.75 gibi düşün diyorsun ki 34 hafta 2500 benim 36 haftada 2580 Di bak arada 2 hafta var seninki daha tontiş maşallah kendini boşa korkutma senin ki 46 cm benimki 34 haftayken 48 cm Di hepsi değişiyor Belli bir aralık var onun arasında ise sıkıntı yok merak etme