2961E Bebeğe 2 aylık olana kadar 1 numara iki aylık olunca 2 numara 3 aylık olunca 3 numara bez numaraları böle değiştiriliyor değil mi yardımcı olur musunuz
hunilimom 2961E yok aşkım genelde bebeğin kilosuna bağlı oluyir benim büyük kızım 3840 Gr dogdu 1 paket yani ortalama 100 adet 1 numara kullandım 20-25 gün sürdü sonra 2 ye geçtim ama küçük 1 ay 1 numara kullandım şuan 8 aylık 8 kilo 6 numara kullanıyorum bir tık büyük 5 de olur
mercimekkoftesi1 2961E on hayır ayına göre değişmiyor kilosuna göre değişiyor. Ne zaman bacaklarını sıkıp, cırt cırtları üst üste gelmeyecek şekilde olursa bil ki o zaman küçülmüştür bez artık bi üst numaraya geçmen gerekir.
hulyaakgn34- 😅 yok kuzum öyle değil kilosuna göre değiştiriliyor örnegin 1 numara bezler 2 kilo ile 5 kilo arası bebek kullanımına uygun bebek gelişimi arttıkça bez numarası da büyüyor ayı ile alakası yok
Snmhsn Hayır bunun aylık olmasıyla alakası yok. Paketlerin üzerinde ortalama kilo aralığı yazar buna bakarak bebeğinize uygun iz yapmayan bez kullanarak anlayabilirsiniz