reisMom Mantar enfeksiyonum kendini yeniledi… 2 gündür kasık agrısından ölüyorum ve vajina İcim yanıyor yırtılıyor sirkeli su fayda ediyordu başlarda kac gündür yapıyorum fayda etmiyor bu gün ayna ile vajina İcine baktım cok derinlerde değil dudak diye adlandırılan yerlerin icinde beyazlık birikmiş böyle bazen kötü oluyorum ki elimi vajina İcine sokup ne var ne yok temizleyip kurtulmak istiyorum resmen acile gitsem anlatsam durumu ne yaparlar bişi yaparlar ki oranın agrısı alt karnıma vuruyor sag kasıgıma vuruyor 😭😭 hakaret edemiyorum mahvoldum ya
Sena00 reisMom off çok kötü bence acile gidin kaşımayın daha da beter olmasın çok ilerlemiş demekki ılık suya bir paket karbonat atıp yıka oranı canım azda olsa rahatlatır ama ihmal etme hastaneye git lütfen
Dark reisMom kadın doğuma gidin, daha etkili ayrıntılı bakılır. Siz nemli bırakmayın, iç çamaşırıniz sürekli değiştirin, utulemeden giymeyin Fitil var 3 günlük çok iyi geliyor
5yildansonrA reisMom 30 haftaligim seni çok iyi anlıyorum çünkü halen yaşıyorum geçen özele gittim enfeksiyon var dedi 10 günlük 180 TL bir fitil verdi biraz daha iyim ama kasitim var halen mahfoldum ama erken doğuma sebeb oluyor birde kekik suyu kaynatıp yikayincada ratalatiyo azda olsa ama geçmiyor illet cok iyi bakıyorum ama olmuyo hormonsal
Hilalavc reisMom Kadın doğuma çık canım antibiyotik ve fitil vermişti bana hatta kaşıntı kremi çok çok iyi gelmişti üstelik benim çok ilerlemişti en son doktora gitmekte bulmuştum çareyi. Başka türlü geçmiyor bende çok şey denemiştim
reisMom Sena00 karbonat denemedim ama sirkeli su yaptım başlarda rahatlamıştım 1 ay falan iyi geldi artık oda iyi gelmiyor
reisMom Dark 6 adet olan fitil den kullandım 2 defa hic bir işe yaramadı sürekli su yapıyordum ama artık oda fayda etmiyor
Dark reisMom baya ilerlemiş sizin, sağlam bir tedavi lazım. Bu süreçte ilişkiye girmeyin, hatta bazen eşinizle birlikte tedavi olmak bile gerekiyor onu da bir sorun isterseniz
Sena00 reisMom ilerlemiş demekki ondan işe yaramıyor geçmiş olsun ilaç kullanmadan geçmez sürekli başıma geldiği için biliyorum
reisMom 5yildansonrA evet bende elimden geleni yapmaya calışıyorum ama gecmiyor bitmiyor 36+4 olduk erken dogum riskin hic olmadı ama agrılar beni mahvediyor
reisMom Dark yok girmiyoruz zaten girersek De cok yanma oluyor zaten tedavi şart da adam gibi bakan doktor yok pazartesi randevum var kadın doguma gerekirse kavga edicem bak diye olmazsa özele gidicem cok kötüyüm
reisMom Sena00 pazartesi günü randevum var kadın doguma inş ile yarar bir şey verir cunku fitil kullandım 2 defa hic bir işe yaramadı
Beyazeller reisMom Ben peçete ya da günlük ped kullanıyo3um . Enfeksiyon yok ama arada kaşıntı olursa kolanya sıkıyorum peçeteye koyuyorum hemen kesiyor kaşıntıyı . Eşinizde sizde dikkat edin taharete . Bir de WC temizliği çok önemli ortaksa özellikle , çamaşır suyuyla güzelce temizleyin .
reisMom Beyazeller haftada bir yapıyorum kesinlikle wc banyo temizliği misafir gelirse ardından hemen yapıyorum kendime de dikkat ediyorum camaşırıma VS ama ne hikmetse en ufak şeyden başlıyor gene
Tgcgkhn reisMom biter gibi oluyor yeniden başlıyor artık fitil istemicem direk antibiyotik isticem dayanamıyorum valla
reisMom Tgcgkhn cok fazla antibiyotik kullanı mı mantarı tetikliyormuş artık hic bir ilac kullanmıyorum agrım bu gün biraz hafifledi 2 gün peş peşe sirkeli su hafifletti belki de ama nereye kadar böyle gidicek bu dogum dan sonra da olur mu acaba mantar ya korkuyorum olmasın
reisMom Tgcgkhn evet bende öyle bıktım hatta o denli yani ama bilemiyorum sirekli su dışında elimden birşey gelmiyor