nevzatbaskomser Ozge56 Dönmeye emeklemeye başlayana kadar kullanılıyor ama bunun yerine puset de aynı işi görür. Bence gerekli şeylerden biri
Merveincim Lazım olmaz mı elim ayağım. Mutfakta işim olduğunda yanıma alıyorum kızımda çok seviyor bende işlerimi rahat yapıyorum tavsiye ederim
Merveincim Ozge56 yandan ayarlanabiliyor ya, kullanabilirsiniz. Benm bebeğimde 20 günlük kullanıyorum memnunum
Beyza44 Ozge56 ilk oğlumda almıştım baya işimizi görmüştü ilk zamanlar içine koyup ayağımla dokunuyordum içinde uyuyordu büyüdükçe kendi kendini sallayıp uyuttu gazını bile çıkarmasına yardımcı oluyordu simdi yine kullanicam bu oğlumda
nevzatbaskomser Ozge56 Siz bilirsiniz ben gördüm daha önce kullanan oluyor. 3 5 ay için ayrıca masraf yapmak istemeyenler için tercih edilebilir
prematureannesi_ Kocam bunun elektriklisine sarmıştı illa alalım alalım tam almaya gittik vazgeçtim iyi kide almamışım çünkü bebeğim 5 ayındna beri emeklemeye çalışıyor dönmeye çalışıyor ediyor fazla kullanamayacaktım.
Cekilmezbirkiz Ozge56 1 haftalık yeğenime bondigo anakucağı aldım bugün fiyatı bundan bir tık fazla ama çok satanlarda 1 numara yazıyordu titreşimli falan