betul482 merhaba arkadaslar isim konusunda eşim karismiyor cok sukur . anlami guzel kiz ismi onerirmisiniz Asel dusundumde onun yanina ne olur iki isim olcak
Gamze_cnky betul482 Asel güzel de, her 5 bebekten 4 ünün Asel olması rahatsız etmiyor mu? Saygı duyuyorum elbette ☘️
Nurr2203 betul482 valla bende asel mina koycam bu isim hem çok ünlü oldu ama hem de kulağa çok hoş geliyor ama senin içinde kulağına hoş gelirse 🙂😇 Asel Lina Asel Duru Asel Zümra Asel Ada
ilknurakdogan1 DEFNE koyacağız Allah’ın izniyle İyi ahlaklı güzel kız demek Birde yanına belki ADEN düşünüyoruz oda cennet bahçesi demek
Em16 ilknurakdogan1 Aden ismini bizde düşünüyorduk burada paylaştım hatta. Bir kullanıcı Aden isminin anlamı iyi değil 3 hocaya sorduk koymamızı önermedi dedi canım. Yine de siz bilirsiniz ben başkasından öğrendim size de söylemek istedim 😊
Amineazra betul482 bizimde Amine azramız olacak inşallah 🙂 asel güzel belki hifa asel olabilir (Hifa Kadın sahabe. Allah’ın rızasını kazanmak için yaşayan Müslüman kadın.)
Filizert betul482 Yüsra kızımın adi anlamida çok güze Zümra Aselin yanına beren ismi yakisabilir Yada ASEL HAFSA