Fik Kızlar bir kaç gündür aşırı yoğunum uyku düzenim alt üst olmuş durumda boğazım hafif ağrıyor hasta olacak gibiyim önerileriniz nedir daha yeni başladı ağrımaya başımda ağrıyor azıcık bebiş kıpır kıpır ama sorun yok ondan yana 🙏🏻
ms_annisko Fik kaç haftalık hamilesiniz duruma göre belki bitki çayı içebilirsiniz, ben gebeliğimin çok başında çok kötü hasta oldum ama kanamam vardı düşük riskim var diye korkudan bitki çayı içemedim sadece limon c vitamini almaya çalıştım
ms_annisko Fik geçmiş olsun, doktorunuza danışıp bitki çayları içmeniz belki iyi gelir bir de ılık suya limon suyu ve tuz atıp gargara yapmak çok rahatlatıyor boğazı hem de temizliyor
Fik ms_annisko bakalım kuzum yurt dışındayım şimdi de yarın kontrolüm vardı bir soracağım doktora sağolasınn🙏🏻🫂
ZEYNEP2506 Ben 32. haftamdayım. Berbat bir şekilde öksürüğüm var. İki gündür ateşliydim. Bugün acile gittim. Sef diye bir ilaç yazdı, doktor.
Fik ZEYNEP2506 geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah toparlarız kısa sürede sadece yeni yeni boğaz ağrısı başladıda ondan tedbir alayım dedim hemen 🥲 yarın randevum var doktora da bakalım o nediyevek