ilknuuruucar_99 Hamalp anneler günü için ona özel kanaviçe işleme yaptırıyorum sizlere de bilgi olur belki ☺️
Beybicik Hamalp 11 haftalık gebeyim, anneme daha söylemedim. Kendisi çok istiyo torunu olmasını 😊 anneler günü hediyesi olarak ultrason görüntüsünü vermeyi düşünüyorum 😁 bedavaya gelmiş olacak böylece hehehe
myangelson Hamalp gurbetteyiz ve köyde yaşıyorlar kayınvalidem ve annemler kargo falan da gitmiyor oraya anneler gününde sadece bı arar kutlarım sanırım başka imkan yok
Hamalp myangelson olsun düşünmekte yeter benim kaynanam da koye de kargı gitmiyor bende ararım gayri. Sizin için daha zor..
myangelson Hamalp olsun rabbim can sağlığı versin Haziran’da gidecegiz Allah nasip ederse o zaman veririz hediyelerini artık 😊
NesliMomm Hamalp Blender seti bozulmuştu ben de blender seri sipariş ettim. Çok sevinecek 🥰Ama kayınvalideme daha bulamadım ne alacağımı. 🤷🏼♀️
Beyazeller Hamalp Pazar arabası aldım biraz erken sipariş verdim . 🤓Gününü karıştırmıştım . Annemin çok mutlu olacağına eminim çünkü bozulmuş diğeri
Birannis Kayinvalideme flo dan hediye kartı aldık eltilerimle birlikte kendi anneme de çaycı alalım diyor eşim bakıniyoruz şuan 10 mayıs benim doğum günüm eşim ikisini bir aradan çıkarır genelde 😅 bende eltime ne alsam diye düşünüyorum
Mediha99 Kızlar ya eşime diyorum ben de anneyim(6 aylık olduk) benimde günümü kutla o da yok daha doğum yapmadım diyor 😝😝