Eluf Burda bi duydum hurma dogumu hizlandiriyor ve acilmada oluyormuş ben şuan 38.5 oldum. Bugun basladm 15 tane hurma yedim tok karnıma deneyen faydasını gören varmi
Eluf Eluf benm ilk gebelgmde acilmam 3 cm olmuştu suni le oldu buda normal dogum ama sancı var qcilma yok p.tesi tekrar gidcem acilma varmi diye
cihaninannesi Eluf kız bir günde 15 hurma yenilir miiii onun şeker oranı ne kadar yüksek 🤦🤦🤦 Haftadan sonra günde 6 adet yenilirse rahim açma özelliği var deniliyor ama doğruluk payı bilinmiyor . Bence bir daha sakın 15 tane yeme en fazla 7 ye çünkü hurma yüksek lif oranında ve şekerli
yarenh Eluf bende ilk defa deniyorum 36.haftamda basladim suan 5 gun oldu gunde 4 5 tane yiyorum bakalim bende cok merak ediyorum faydasi olur insallah 🌸
Eluf cihaninannesi abooo bilmiyordum canim yarin mola verim sonra 7 tane yiyim .bnde çok yersem acilma daha iyi olur diye düşündüm artk 7 tane sagol canim
cihaninannesi Eluf yook canım yok aman fayda vereyim derken lütfen kendine zarar verme günde 6 tane ye yeter rabbim hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin ❤️❤️
TeacherrMom Eluf illaki faydası vardır Meryem süresinde de geçiyor Hz Meryem doğum sancıları gelince hurma ağacından hurma yemiş. Ben 35. Haftadan beri günlük 5-6 tane yiyorum ama acilmam olmadı henüz 40+2 yiz..
Gokcenin_annesi_ Eluf ben de bugün yemeye başladım 3 tane yedim. 37+2 yım. Sen çok yemişsin canım bence şeker oranı çok yüksek çünkü. Bir de hurmayı tek sayı yemek gerekiyormuş 3-5-7 gibi. Hepimize şifa olsun inşallah
didemmmm1705 Kızlar dr um söyledi 3-5 tane yiyorum bide ilave sabah akşam çay bardağı kekik çayı içiyorum. Dr um onu da dedi rahmi yumşatıyormuş. 38+5 teyim
didemmmm1705 Eluf hareket ettiğinde kasılma hissediyorum sancıyı anlayamıyorum sende de oluyor mu acaba aynı haftadayız diye sormak istedim