Daisyy Arkadaşlar komik gelebilir ama bir şey soracağım. Midemde bi sıkıntı var ama bu yanma mı bilmiyorum. Sanki midemi biri eliyle tutmuş sıkıyor sürekli. Bi ağrı bi acıma var. Gün boyu bu his beni rahatsız ediyor. Midemi hiç normal hissetmiyorum. Bulantı kusma şikayetleri yaşadım ağır şekilde ama son 1 haftadır azaldı. Azaldı dediğim artık günde 1 kere ya da gün aşırı kusuyorum 😁 buna da şükür. Yani demek istediğim midemdeki bu rahatsızlık mide yanması mı? Nasıl adlandıracağım bunu bilemedim 😊
EceAydn Daisyy evet böyle bişey sonra yukarıya kadar çıkıyor yemek boruna kdar yanıyor ağzına acı su geliyor seni sıkıştırıp duran bi gaz var gibi hissediyosun 😢 hamileliğin bence en zor şeyi bu
Daisyy EceAydn hah aynen süper ifade ettin benim yerime sağol 😊 bu midem yüzünden dün dedim ki "ben ne zaman normal sağlıklı bi insanmışım gibi hissedeceğim kendimi?" 😁😁
Dicle EceAydn aynen çok kötü yarın doğuma gircem ve geçmedi hala gerçi ben öncesinde gastirit vardı ama geçmişti bu geçmiyo
EceAydn Daisyy ben uyuyamıyorum kaç gecedir. Çok kötüyüm artık bunların hiç biri işe yaramıyor bende.. karnonatlı su içiyorum yarım saat sonra yine aynı. Çok uykusuzum daha şimdiden
Daisyy EceAydn maşallah sağlıklı bi doğum diliyorum sağ salim kucağınıza alın inşallah ben daha yolun başındayım 😊