myangelson Syma_07 burada bu kadar beklediğim bı aylardır tek dediler ikiz hamile olabilirim sağlık ocağında öyle dediler diyen biri vardı bı onun postunu çok bekledim bir de bunu 😅😅😅
Deletedmom_103 Nisaiste yaptın mı artık ayy çatlicam meraktan kız uzaktan sinsi sinsi postu takip ediyorum dayanamadım 😂😂😂😂
Seyma0323 myangelson bende bu ay 1 hafta geciktim çok stresse girdim test yaptım negatif daha bebeğim 5 aylık Allah istiyenlere versin🥰
myangelson Seyma0323 amin 🤲🏻 çevremde çoğu kişide gecikme var bu ara mevsimsel diye düşünüyorum ben. Bizim henüz yasagimiz var 1 sene olmadı o yüzden henüz çocuk yapma olaylarına girmedik
cahilelafanlatamazsinyorulmaa myangelson kız prezervatif ile korunup hamile kalanları okumadın mi hiç burda 🤣🤣
gakkoyengee cahilelafanlatamazsinyorulmaa yaa cidden miii 1.5 sene iyi denk gelmedi o zaman 😂 delik mi oluyor ki ya da içinde kalanlar hamile kalmıştır ya 2si hariç nasıl olsunn
myangelson cahilelafanlatamazsinyorulmaa Okey in prezervatifi ile hamile kalırsam şikayet ederim 🤣🤣🤣 sırf kazalar olmasın diye en pahalı markayı aldık bir de ne olur ne olmaz diye kontrol ediyorum yirtikligini falan 🤣🤣
Allahkahretmesin1 Nisaiste daha regline 6 gün varmış bulantım bu kadar erken başlamaz bana da biraz psikolojik gibi geldi genelde 6-7. Haftalarda başlıyor bulantı
AsELinAnneSi__ Allahkahretmesin1 bende öyle diyordum canım piskolojik bulantı diye 3 haftalık hamile çıkmam şoku erkende olabiliyo hala başım dertte bulantiyla 😂
Allahkahretmesin1 gakkoyengee prezervatif ile hamile kalanların hemen hemen hepsi bim prezervatifi oluyor ya 😂😂😂