Nisaiste Bizlere evliliğiniz hakkında yorum yapmak düşmez ama şöyle söyleyeyim bizde ilk zamanlar çok tartıştık. Küstük belki hiç konuşmadık hastanelik olduk. İki farklı bireysiniz ve birden bütün düzeniniz değişiyor yuva kuruyorsunuz sorumluluk alıyorsunuz.İnsan yeri geliyor öz annesiyle babasıyla aynı evde her gün kavga ediyor. Ben dışardan bir göz olarak ikinizin de ayrılmak istemediğini düşünüyorum. Yuva kurmak zordur yıkması gerçekten çok kolay. Bir de sizden şu iki şeyi düşünmenizi isteyeceğim. Yarına çıkacağımız belli bile değil biliyorsunuz. Yarın ikinizden biri bir daha hiç uyanamadığında yine de pişman olmam birbirimizi kırmaya kavga etmeye değerdi der misiniz? Ve bir diğer sorum şu farz edin ki ayrıldınız gerçekten mutlu olabileceğinize emin misiniz? Cevaplarınızı az çok tahmin edebiliyorum. Her kavgada ayrılmayı dillendirmeyin ve güzelce oturup konuşun her daim. Eğer o an sinirliyseniz sakinleşmeyi bekleyin. Ve en önemlisi ikinizin de farklı bireyler olduğunu unutmayın. Umarım her şey gönlünüzce olur.🌸